Δημοσχάκης Αναστάσιος

Επίσκεψη στον διοικήτη της 16ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο.

Ο Βουλευτής Έβρου & Αν.Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. Αναστάσιος Δημοσχάκης πραγματοποίησε σήμερα (4/3) ώρα 08.00’ προγραμματισμένη επίσκεψη στη 16η Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού, στο Διδ/χο.

Στο πρόσωπο του Δ/τή αυτής & των Επιτελών του εξέφρασε τη στήριξη του προς τα δυο στελέχη του Στρατεύματος, οι οποίοι συνελήφθησαν & κρατούνται από τις Τουρκικές Αρχές στο πλαίσιο του προχθεσινού μεθοριακού συμβάντος.

Αναφέρθηκε στην προσφορά του Ελληνικού Στρατού στην νευραλγική περιοχή του Έβρου & Θράκης, τα στελέχη του οποίου ασκούν τα καθήκοντα τους με υψηλό αίσθημα ευθύνης υπερασπίζοντας τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, όπως έπραξαν οι δυο ακρίτες Στρατιωτικοί επί της οριογραμμής των Ελληνοτουρκικών συνόρων μας .

Δήλωσε ότι ένα μεθοριακό συμβάν που έπρεπε να επιλυθεί από τη διασυνοριακή Επιτροπή, ξέφυγε επίπεδο & άρχισε να γίνεται πρόβλημα .

Οι Εβρίτες έχουν ενοχληθεί από τους γείτονές μας που δυστυχώς αγνόησαν τους κανόνες καλής γειτονίας & ζητούν να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι προκειμένου να επακάμψουν στις οικογένειες τους & στις Μονάδες τους!