Δημοσχάκης Αναστάσιος

Επίσκεψη στο αποτρεπτικό εμπόδιο του Έβρου

Πριν λίγη ώρα βρέθηκε ο υπ. Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αν. Δημοσχάκης στο αποτρεπτικό εμπόδιο του ποταμού Έβρου, στο ύψος της Ν. Βύσσας έναντι της Ανδριανούπολης. Με χαρά του διαπίστωσε πως, μετά από πολύμηνες παρεμβάσεις του ίδιου, με κατάθεση μάλιστα ερώτησης, και φορέων της περιοχής, αποκαταστάθηκαν οι ζημίες που είχε υποστεί από τις πλημμύρες του περασμένου χειμώνα.

Φυσικά, η αποκατάσταση αποτελεί έργο της υπηρεσιακής Κυβέρνησης, υπό τις εντολές της Πρωθυπουργού και Προέδρου του Αρείου Πάγου κας Βασιλικής Θάνου, την οποία και ευχαριστεί ο κ. Δημοσχάκης, καθώς η απερχόμενη κυβέρνηση ολιγώρησε και αδιαφόρησε επιδεικτικά.

Στην επίσκεψή του αυτή, ο κ. Δημοσχάκης συναντήθηκε με τρεις φρουρούς του εμποδίου & των ευπαθών συνόρων, με καταγωγή από Λευκάδα, Κιλκίς και Ξάνθη, επιβεβαιώνοντας τη ρήση του πως όλη η Ελλάδα έχει στην καρδιά της τον Έβρο, λόγω της στρατιωτικής θητείας σε αυτόν των ιδίων ή και αγαπημένων τους προσώπων. Στο πρόσωπο αυτών των νέων παιδιάων, που στέκονται 500 μέτρα μόλις μακριά από την Ανδριανούπολη, ο κ. Δημοσχάκης τιμάει όλους τους ανθρώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι φυλάσσουν τους πολίτες και τα σύνορα της χώρας μας!

Apotreptiko 20150915 (1) Apotreptiko 20150915 (2) Apotreptiko 20150915 (3)