Δημοσχάκης Αναστάσιος

Επίσκεψη στο Τελωνείο των Καστανεών

Το Σάββατο (22/3) το απόγευμα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιφέρεια Δήμου Ορεστιάδας, ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, επισκέφτηκε  το τελωνείο Καστανεών και στο πρόσωπο των εκεί εργαζομένων,  Αστυνομικών, Τελωνειακών και Υπαλλήλων στα Αφορολόγητα Καταστήματα, τίμησε όλους τους συναδέλφους τους, των ομοειδών Υπηρεσιών του Έβρου αλλά & της Χώρας !

Ο Βουλευτής συνομίλησε με τους εκεί εργαζομένους, ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, τεχνικών μέσων & υποδομών που δυστυχώς δυσχεραίνουν την ορθή διεκπεραίωση της αποστολής τους. Οι υπάλληλοι υπογράμμισαν την αυξημένη κίνηση από και προς τη γειτονική χώρα, αλλά και τις αναλογικά αυξημένες ανάγκες για ουσιαστικούς, αποτελεσματικούς & ταχείς ελέγχους που οφείλουν να διενεργούν σε πρόσωπα & πράγματα.

Η αξιοποίηση, αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός όλων των Σημείων Εισόδου-Εξόδου στα χερσαία μας σύνορα στον Έβρο και η εύρυθμη λειτουργία τους, μπορούν να αποτελέσουν την  αιχμή του δόρατος, του Ελληνικού Κράτους, αντιμετώπισης του προβλήματος του Παρεμπορίου – Λαθρεμπορίου στην περιοχή μας, αλλά και  να καταστούν χρήσιμα εργαλεία προόδου & ανάπτυξης της χώρας, όπως κατ’ επανάληψιν έχει υποστηρίξει – αναδείξει μέσα από το Κοινοβουλευτικό Έλεγχο & όχι μόνο !