Δημοσχάκης Αναστάσιος

Επί του Θέματος στην Δέλτα Τηλεόραση!! Συνέντευξη για τις Εθνικές Εκλογές, το πρόγραμμα της ΝΔ , το Έργο μιας τετραετίας και το Όραμα για την επόμενη!!

Για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν Δ, τις σημαντικές επιτυχίες του κοινοβουλευτικού του έργου, αλλά και το όραμά του για την επόμενη τετραετία, μίλησε στην εκπομπή “Επί του Θέματος ο υποψήφιος βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.
Δέλτα Τηλεόραση, Γιώργος Χονδρόπουλος

Συγκεκριμένα είπε ότι :

•Η ΝΔ διαθέτει ένα κοστολογημένο, εφαρμόσιμο & ρεαλιστικό κυβερνητικό πρόγραμμα το οποίο παρουσίασε ο Πρόεδρος Κ.Μητσοτάκης την Παρασκευή 21/06.

•Οι πολιτικές της καλύπτουν όλους τους σημαντικούς τομείς Υγεία, Παιδεία, Άμυνα, Ασφάλεια & Οικονομία!

•Θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, προστασία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, μείωση των φόρων και των εισφορών, μέτρα για το δημογραφικό καθώς και άλλα πολλά μέτρα που θα προκαλέσουν επιχειρηματική έκρηξη…

•Στα τέσσερα και πλέον χρόνια της θητείας του ως βουλευτής της αντιπολίτευσης μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο κατάφερε σημαντικές νίκες για την ποιότητα ζωής και την οικονομική ανάπτυξη του Νομού.

•Η ένταξη του Νομού στην Κλιματική Ζώνη Ά αποτέλεσε μια σημαντική νίκη καθώς ανακούφισε πολύ κόσμο από το κόστος θέρμανσης.

•Επίσης με κοινοβουλευτική πίεση πέτυχε να αποδοθούν στους δήμους και στις κοινότητες περιοχής Αλεξ/πολης και Σουφλίου, αλλά και στους δικαιούχους κατοίκους τα ανταποδοτικά τέλη από τα Αιολικά Πάρκα σε μορφή χρηματικής πίστωσης αλλά και ηλεκτρικού ρεύματος.

•Όσον αφορά το Νησί της Σαμοθράκης σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που θα λειτουργήσει την επόμενη σχολική χρονιά, η επανεκκίνηση του έργου της Λιμνοδεξαμενής Σαμοθράκης καθώς και η αναβάθμιση του Κ.Υ. σε Άγονο Τύπου Ά.

•Επίσης σημαντική ήταν η νομοθετική ρύθμιση της λειτουργίας των λατομείων στο Κουφόβουνο , καθώς θα σημάνει την μείωση κατά 30% του κόστους των τεχνικών έργων κλπ υποδομών στον κεντρικό και βόρειο Έβρο.

•Το όραμά του για την επόμενη τετραετία χαρακτηρίζεται από το τρίπτυχο: Άμυνα κι Ασφάλεια στον Έβρο, Πρόοδος κι Ανάπτυξη στο Νομό & Αναγέννηση των Χωριών μας.

•Το τριπλό κάλεσμα που απευθύνει στους Εβρίτες είναι πρώτον να συμμετάσχουν στις Εθνικές Εκλογές, δεύτερον να στηρίξουν την ΝΔ και τον αυριανό Πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη και τέλος να του δώσουν την ισχυρή εντολή με τον έναν από τους δυο σταυρούς που έχουν δικαίωμα να βάλουν στο ψηφοδέλτιό τους.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: