Δημοσχάκης Αναστάσιος

Επιβεβλημένη η ”αναγέννηση” της πρωτεύουσας παράλληλα με την εμβληματική επένδυση στο ελληνικό! Άρθρο στην εφημερίδα ”ΤΟ ΠΑΡΟΝ”

Η επένδυση στο Ελληνικό όπως αναδείχθηκε από την πρόσφατη σχετική νομοθέτηση και ο συσχετισμός αυτής με την προοπτική του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Πρωτεύουσας, αποτέλεσαν τον πυρήνα του άρθρου του Βουλευτή Έβρου κι Επίτιμου Αρχηγού της Ε.Α., Αν.Δημοσχάκη στην εφημερίδα Το Παρόν της Κυριακής

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής :

Η δυναμική επένδυση στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, δεν θα πρέπει να οδηγήσει σε σταδιακή υπόταξη της εμπορικής & επιχειρηματικής δραστηριότητας του ιστορικού κέντρου της Αθήνας οδηγώντας το σε κατάρρευση.

Ένα κέντρο, το οποίο είχε στερηθεί την λάμψη του μια ολόκληρη κυβερνητική περίοδο, βυθισμένο στο σκοτάδι της ιδεοληψίας, της βίας & της παρανομίας.

Παράλληλα, τα μεταναστευτικά κύματα αλλογενών, είχαν εγκατασταθεί στο κέντρο της κάτω Αθήνας δημιουργώντας συνθήκες ‘γκέτο’, όπου άρχισε να ανθεί μία ιδιότυπη παραοικονομία.

Η σημερινή κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή επιδιώκει να ξεπεράσει το κυβερνητικό κενό της προηγούμενης περιόδου, προκειμένου να επιστρέψει ο πολιτισμός, ο τουρισμός, οι επενδύσεις, η ευνομία, η ευταξία & πάλι στην πρωτεύουσα!!

Τόνισε ότι, η καρδιά της “χώρας”, το κέντρο της πρωτεύουσας αποτελεί τον διοικητικό και ιστορικό πυρήνα του κράτους φέροντας υψηλό συμβολισμό!

Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί μέσα από τις κατάλληλες πολιτικές μια ισόρροπη και δίκαιη ανάπτυξη και του κέντρου της πρωτεύουσας, παράλληλα με την αναπτυξιακή επένδυση στο Ελληνικό!!

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο εδώ : https://www.paron.gr/…/an-dimoschakis-sto-quot-p-quot…/