Δημοσχάκης Αναστάσιος

“Η ΑΝΟΜΙΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” άρθρο στην εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ»

Άρθρο του υποψηφίου Βουλευτού Έβρου και Επιτίμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Αναστασίου Δημοσχάκη, φιλοξένησε την Τρίτη (25/06) η εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ», σχετικά με την αξία της ασφάλειας, της εσωτερικής ειρήνης, αλλά και τα έκτροπα που έθρεψε η απερχόμενη κυβέρνηση!

Συγκεκριμένα στο άρθρο του ο υποψήφιος Βουλευτής υπογραμμίζει ότι:

· Η έννοια της Δημοκρατίας δεν αφορά μόνο το πολίτευμα μιας χώρας, αλλά αφορά και στο θεσμικό και πραγματικό πλαίσιο, μέσα στο οποίο κινείται η καθημερινή ζωή και δραστηριότητα του κοινωνικού συνόλου.

· Το Κράτος έχει υποχρέωση να θεσπίζει τους κατάλληλους νόμους και να επιτηρεί την εφαρμογή τους, ώστε οι πολίτες να διαβιούν και να δραστηριοποιούνται με ασφάλεια στο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον τους.

· Η ανοχή εκ μέρους του Κράτους της μη εφαρμογής των νόμων & η ατιμωρισία όσων παραβιάζουν τον νόμο, οδηγεί στην ανομία και την παραβατικότητα.

· Η κυβέρνηση του «ΣΥΡΙΖΑ» έχει επιδείξει ανεπίτρεπτη ανοχή σε φαινόμεα ανομίας όπως το γνωστό «άβατο του κέντρου της Αθήνας», οι «δράσεις του Ρουβίκωνα», η διακίνηση ναρκωτικών και άλλες παράνομες πράξεις στους Πανεπιστημιακούς χώρους

· Δυστυχώς η ανομία δημιουργεί «κενό», στο οποίο μπορεί να παρεισφρήσουν διάφορα ετερόκλητα «στοιχεία» και «μορφώματα», τα οποία εκμεταλλεύονται την αγανάκτηση των πολιτών.

Η ΓΝΩΜΗ

Όλο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στον σύνδεσμο

http://www.gnomionline.gr/%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%87%ce%b8%cf%81%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82/