Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η αντιμετώπιση των προκλήσεων ασφαλείας & άμυνας απαιτούν συναντίληψη, ομοψυχία & πολιτική ενότητα!Ο Έβρος & τα Νησιά του Β/Α & Ν/Α Αιγαίου, συνιστούν τα φρούρια της Χώρας & χρήζουν ανάπτυξης & θωράκισης! Συνέντευξη στο Κανάλι της Βουλής

Η τουρκική προκλητικότητα, το ζήτημα της ακρίβειας, η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι των σύγχρονων προκλήσεων καθώς και το αποτρόπαιο έγκλημα στον Κολωνό, αποτέλεσαν τους θεματικούς άξονες της συνέντευξης που παραχώρησε (13/10) ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, στην εκπομπή ”Πρωινή Επισκόπηση” στο Τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής ΒουλήTv

Ειδικότερα, ανέφερε ότι:

-Η αξιωματική αντιπολίτευση, παραμένοντας εγκλωβισμένη σε μικροκομματικές σκοπιμότητες & αγκυλώσεις, δεν ενεργεί με γνώμονα το εθνικό συμφέρον !

-Αρνούμενη να επιδείξει πνεύμα ενότητας και συναντίληψης σε μείζονα εθνικά ζητήματα!!

-Τόνισε, ότι ο ελληνικός λαός επιθυμεί τα πολιτικά κόμματα να συνεργάζονται & να συνομιλούν, διασφαλίζοντας τα εθνικά συμφέροντα!

-Η σημερινή κυβέρνηση, εν αντιθέσει με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που εφαρμόστηκε τις κυβερνητικές περιόδους 2009 & 2015, θωρακίζει τα σύνορα!!

-Στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι πλέον η Χώρα…δεν έχει “ανοιχτές μπάρες ελεύθερης διέλευσης”…αλλά, φυλάσσει επαρκώς τα σύνορά της!!

-Υπογράμμισε, ότι ο Έβρος από τόπος εκτέλεσης στρατιωτικής θητείας ή δυσμενούς μετάθεσης, έχει μετατραπεί σε κέντρο αναπτυξιακών, οικονομικών, επιχειρησιακών & εμπορικών εξελίξεων!!

-Τονίζοντας, ότι αν σβήσουν τα φώτα στα χωριά και στους οικισμούς της ακριτικής περιοχής καθώς και στα νησιά του Β/Α & Ν/Α Αιγαίου…θα καταπέσει η ψυχή όλων των Ελλήνων & θα αποτελέσει…εθνικό έγκλημα!!

-Ο ίδιος προς επίρρωση των λεγομένων του μάλιστα, έχει μεταφέρει το πολιτικό του γραφείο του Β/Έβρου από το Διδ/χο, στο Ισαάκιο που είναι η γενέτειρα του.

-Αποτελώντας το πρώτο πολιτικό γραφείο της χώρας σε χωριό, σε απόσταση 2,5 χλμ. από την πόλη των Κάστρων και άλλα τόσα από τον ποταμό Έβρο, που είναι η συνοριογραμμή της ελληνοτουρκικής μεθορίου.

-Έναντι των προκλήσεων ακρίβειας & ενεργειακής κρίσης, η κυβέρνηση λαμβάνει με μεθοδικότητα & σωφροσύνη μέτρα στήριξης & αλληλεγγύης, κρατώντας όρθια την οικονομία αλλά και την κοινωνική συνοχή!

-Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο αποτρόπαιο έγκλημα στον Κολωνό, υπογραμμίζοντας εμφατικά ότι πρόκειται για μία επαίσχυντη εγκληματική πράξη την οποία καταδικάζει απερίφραστα!!

-Η Ελληνική Αστυνομία & οι αρμόδιες Αρχές, φροντίζουν έτσι ώστε να αποσαφηνιστεί κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής!!

Είναι σημαντικό, με τη λήψη κατάλληλων μέτρων, τέτοιου είδους εγκλήματα να μην επαναληφθούν στο μέλλον!!

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=ZfuQ-QmE7ik