Δημοσχάκης Αναστάσιος

«Η Αριστερά ήρθε – κυβέρνησε και τώρα φεύγει» – Άρθρο στην εφημερίδα «Ελεύθερη Θράκη»

Άρθρο του υποψηφίου Βουλευτού Έβρου και Επιτίμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Αναστασίου Δημοσχάκη, φιλοξένησε το Σάββατο (15/06) η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ», σχετικά με την καταστροφική τετραετία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και το παράθυρο αισιοδοξίας που ανοίγει η αυριανή Κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα υπογραμμίζει ο υποψήφιος Βουλευτής στο άρθρο του ότι:

  • Ο ελληνικός λαός εξαιτίας της βαθιάς οικονομικής κρίσης παρασύρθηκε στην επιλογή ενός μορφώματος της Αριστεράς να κυβερνήσει τον τόπο.
  • Ο Α.Τσίπρας, ως ακραίος λαϊκιστής, υποσχέθηκε στους πάντες τα πάντα, χωρίς να διαθέτει σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας.
  • Το πρώτο εξάμηνο του 2015 έγιναν θανάσιμα λάθη με αποτέλεσμα η χώρα μας να κινδυνεύσει να μείνει εκτός ευρώ και να συρθεί σε άτακτη χρεοκοπία.
  • Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απέτυχαν παντού, στα θεσμικά, στα οικονομικά, στα κοινωνικά, στα Εθνικά  γυρνώντας τη χώρα πολλές δεκαετίες πίσω.
  • Επένδυσαν στον διχασμό και παγιδεύτηκαν στις αυταπάτες και τις ιδεοληψίες τους.
  • Η τετραετία & πλέον των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, παρά τις καταστροφικές συνέπειες που προκάλεσε, ίσως αποδειχθεί πολύ χρήσιμη και διδακτική για το μέλλον.
  • Οι Έλληνες δεν χρειάζονται άλλον διχασμό, αλλά πρέπει να είμαστε ενωμένοι, γιατί είμαστε λίγοι…
  • Η ΝΔ ως η Παράταξη που έκανε διαχρονικά τις καλύτερες στρατηγικές επιλογές, θα φέρει με Πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη καλύτερες ημέρες για την Πατρίδα μας.
  • Καλεί ο ίδιος το λαό του Έβρου να μετέχει μαζικά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και να στηρίξει με τη ψήφο του τη Ν Δ, γιατί ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ!!
  • Ο σταυρός προτίμησης στο πρόσωπό του θα του δώσει δύναμη, για να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις που χρειάζονται για την ανάπτυξή και τη θωράκιση του Έβρου.

Αναλυτικά το άρθρο του:

«Τα τελευταία εβδομήντα χρόνια η Ελλάδα, πλην ελαχίστων, κυβερνήθηκε από δεξιές και κεντρώες κυβερνήσεις. Η Αριστερά πάντα διακήρυσσε ότι θα μπορούσε να κυβερνήσει καλύτερα και ότι είχε λύση για όλα τα προβλήματα. Πενήντα χρόνια ιδεολογικής κυριαρχίας της  είχαν δημιουργήσει την τέλεια σύγχυση. Αν ήθελες να πας στη δουλειά σου ήσουν συντηρητικός και οπισθοδρομικός, αν εμπόδιζες τους άλλους να πάνε στη δουλειά τους ήσουν προοδευτικός και αντιφασίστας. Είχε, έλεγε η Αριστερά, και το …. ηθικό πλεονέκτημα.

Η βαθιά οικονομική κρίση δημιούργησε τις συνθήκες απογοήτευσης του λαού και τον παρέσυρε στην επιλογή ενός μορφώματος της Αριστεράς να κυβερνήσει τη Χώρα και να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον κ. Α.Τσίπρα, ένα λαϊκιστή και ταλαντούχο ψεύτη, διαγράφοντας μια θεαματική πορεία, βασισμένη ολοκληρωτικά σε ψέματα και αυταπάτες, κατάφερε να αναλάβει τη διακυβέρνηση της Χώρας τον Ιανουάριο 2015.

Ακραίος  λαϊκιστής ο ίδιος, είχε υποσχεθεί στους πάντες τα πάντα και τα αντίθετά τους, χωρίς να έχει ιδέα πως θα κυβερνήσει. Κραδαίνοντας το σύνθημα, με ένα Νόμο και ένα Άρθρο θα σας σώσω, εξαπάτησε μια μεγάλη μερίδα απογοητευμένων ψηφοφόρων.

Το πρώτο εξάμηνο του 2015 έγιναν θανάσιμα λάθη και πειραματισμοί που εξευτέλισαν τη Χώρα σε Ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Η Ελλάδα κινδύνευσε να βρεθεί εκτός Ευρώ και Ε.Ε. και να συρθεί σε άτακτη χρεοκοπία.

Μετά το Δημοψήφισμα-παρωδία που δίχασε συνειδητά  τους Έλληνες και οδήγησε τη Χώρα στο χείλος της καταστροφής, ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε σε απίστευτες «κωλοτούμπες» και συμβιβασμούς που υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας και της Χώρας μας για  πολλές δεκαετίες.

Τα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης με απίθανες ανορθόδοξες συνεργασίες και μεθοδεύσεις απέτυχε παντού και καταρρέει με πάταγο.

Στα Εθνικά, στα θεσμικά, στα οικονομικά και τα κοινωνικά θέματα γύρισε τη Χώρα πολλές δεκαετίες πίσω.

Παγιδευμένος από τις αυταπάτες και τις ιδεοληψίες του, δεν μπόρεσε να αντιληφθεί την πραγματικότητα γύρω του.

Σε κάθε ευκαιρία απευθύνθηκε στους Έλληνες με διχαστικό λόγο και αυτό είναι η χειρότερη υπηρεσία που προσέφερε στον Τόπο.

Οι  Έλληνες όμως, όσο εύκολα εξαπατήθηκαν, μέσα στον πανικό της οικονομικής κρίσης το 2015, τόσο καλά αντιλήφθηκαν το λάθος τους  και στις πρόσφατες Ευρωεκλογές και  τις αυτοδιοικητικές εκλογές, έστειλαν  σαφές μήνυμα: Τέλος στους ιδεοληπτικούς ψεύτες και λαϊκιστές.

Η τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις καταστροφικές συνέπειες που προκάλεσε, ίσως αποδειχθεί πολύ χρήσιμη και διδακτική για το μέλλον. Πληρώσαμε πολύ ακριβά δίδακτρα. Μακάρι να πήραμε τα μαθήματά μας.

Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλύσει τις αυταπάτες μερίδας του λαού που πίστεψε ότι υπάρχουν μαγικές και εύκολες λύσεις για τα δύσκολα προβλήματα.

Η Αριστερά, ούτε ηθικό πλεονέκτημα διέθετε ποτέ, ούτε κάποιο ρεαλιστικό σχέδιο διακυβέρνησης είχε, πέρα από τις ξεπερασμένες πλέον, τριτοκοσμικές ιδεοληπτικές εμμονές της.

Ο Κόσμος προχωρά μπροστά, με σταθερές αξίες τη Λογική και την Αλήθεια.

Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, δεν υπάρχουν μάγοι. Υπάρχει εντιμότητα, καθαρότητα, ευθύς λόγος, εργασία αγάπη & Όραμα για  την Πατρίδα και το Λαό μας. Όλα τα άλλα είναι ψέματα και αυταπάτες τυχοδιωκτών.

Ηγέτες, τύπου Τσίπρα, είναι περιστασιακοί λαοπλάνοι που προκαλούν καταστροφές και εξαφανίζονται, μόλις αποκαλυφθεί η πραγματική τους γύμνια.

Αυτά ο λαός πρέπει να τα θυμάται και να μην παρασύρεται από τυχάρπαστους λαϊκιστές. Αυτό θα είναι ένα κέρδος από την περιπέτεια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ .

Εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7-7-2019 που έρχονται, ο Λαός πρέπει να κλείσει τ’ αυτιά του στις διχαστικές κραυγές και στα κηρύγματα μίσους του κ. Τσίπρα. Δεν χρειαζόμαστε άλλο διχασμό. Οι Έλληνες, πρέπει να είμαστε ενωμένοι, γιατί είμαστε  λίγοι.

Η Νέα Δημοκρατία, παρά τα όποια λάθη της στο παρελθόν, είναι η Παράταξη που έκανε τις σωστές στρατηγικές επιλογές για τη Χώρα, παρά τις αντίθετες κραυγές των «προοδευτικών προφητών», «Έξω απ’ την ΕΟΚ κι έξω από το ΝΑΤΟ, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο». Τώρα κι εκείνοι αντιλαμβάνονται τις αυταπάτες τους, αλλά δυσκολεύονται να τις παραδεχτούν.

Η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Κυβερνήτη, θα χαράξει με ασφαλή τρόπο το δρόμο της Νέας Μεταπολίτευσης και θα φέρει καλύτερες μέρες για την Πατρίδα μας και το Λαό μας.

Συμπατριώτες μου,  ακρίτες του Έβρου, σας ζητώ να συμμετάσχετε στη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας για να έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής στις Εθνικές Εκλογές καθόσον μας διακρίνει αίσθημα ευθύνης & αγάπης στον τόπο μας !

Επίσης ζητώ να στηρίξετε με την ψήφο σας τη Νέα Δημοκρατία, παράταξη κατ’ εξοχήν δημοκρατική,  πατριωτική και υπεύθυνη.  Η ψήφος σας θα ανοίξει το δρόμο για την ανόρθωση της Πατρίδας μας.

Ο σταυρός προτίμησης στο πρόσωπό μου, θα μου δώσει δύναμη να υψώσω το ανάστημά μου στη Βουλή και να σταθώ δίπλα σας ισχυρός, για την αντιμετώπιση κάθε δυσκολίας.

Θα μου δώσει την ευκαιρία να αναδείξω τις ανάγκες και τις δυνατότητες του Τόπου μας και να κινητοποιήσω όλες τις δυνάμεις που χρειάζονται για την ανάπτυξή του & τη θωράκιση του .- ΕΝΩΜΕΝΟΙ … ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ!».