Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η ευνομία, η ευταξία, η ασφάλεια και η φύλαξη των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων μας αφέθηκαν στην φιλοτιμία και φιλοπατρία των στελεχών των ΕΛ.ΑΣ και Λ Σ! Δοκιμάζονται οι Αγρότες, οι Κτηνοτρόφοι και οι Αλιείς του Έβρου! – Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΙ

Για τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της λαθρεμπορίας χρυσού, την έλλειψη στήριξης της Κυβέρνησης προς τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και του ΛΣ που επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας στον Έβρο μίλησε το Σάββατο (01/12) στον Γιώργο Αυτιά και στην εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΙ ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

  • Η ευνομία, ευταξία, η ασφάλεια και η φύλαξη των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων έχει αφεθεί στη φιλοπατρία και τη φιλοτιμία των αστυνομικών και των λιμενικών μας.
  • Είναι πολύ σημαντική η επιτυχία για την Ελληνική Αστυνομία η σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται σε λαθρεμπορία χρυσού, σε μια εποχή που η Κυβέρνηση δεν στηρίζει όπως θα έπρεπε κι όφειλε την ΕΛ.ΑΣ
  • Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαιρετικά στελέχη και θα πρέπει η Κυβέρνηση να τα υποστηρίζει για να μπορέσουν να αποτελέσουν την ασπίδα προστασίας των πολιτών.
  • Ο Έβρος έχει την ικανότητα να «ταΐζει» όλη τη Β. Ελλάδα, αλλά δυστυχώς ο πρωτογενής του τομέας δοκιμάζεται λόγω των κυβερνητικών πολιτικών.
  • Σε αφανισμό βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι, σε απόγνωση οι γεωργοί και σε πολιορκία οι αλιείς, λόγω των πρακτικών που ακολουθούν οι Τούρκοι ψαράδες στο Θρακικό Πέλαγος.

 

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξής του εδώ