Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η Θράκη βρίσκεται στην καρδιά του αναπτυξιακού σχεδιασμού της ΝΔ! Τα συμπεράσματα του 11ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Θρακών θα αναδειχθούν κοινοβουλευτικά! Δηλώσεις στην Δελτα TV!

Για τις εργασίες του 11ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Θρακών, στις οποίες παρέστη το Σάββατο 16/3, μίλησε στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόραση, ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε:

• Σε συνέχεια του ιστορικού χαιρετισμού του Προέδρου μας Κ.Μητσοτάκη & του υπογράφοντος που διαβάστηκαν (15/3/19) στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Συνεδρίου Θρακών στις Φέρες Αλεξ/πολης (https://www.facebook.com/Dimoschakis/posts/1821805594585710 & http://www.dimoschakis.gr/?p=11549), την επόμενη μέρα επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις όπου διεξάγονταν αυτό & παρακολούθησα τις εργασίες του!

•To Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών αποτελεί ένα κορυφαίο θεσμό πλέον, που αποτιμά το παρελθόν και θέτει προβληματισμούς για το μέλλον της περιοχής.

• Στον πυρήνα των πολιτικών της Ν.Δ. βρίσκεται ο αναπτυξιακός σχεδιασμός για την Θράκη, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν την εθνική διάσταση όλων των ζητημάτων που αφορούν την περιοχή

• Αναμένει τα συμπεράσματα του συνεδρίου προκειμένου να τα αναδείξει κοινοβουλευτικά, αλλά και να προασπίσει τα συμφέροντα των νομών της Θράκης καθώς & των απανταχού Θρακιωτών!

Απόσπασμα των δηλώσεών του μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: