Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η θωράκιση της Θράκης και των νήσων του Αιγαίου εξασφαλίζει μια ισχυρή Ελλάδα – Άρθρο στην Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου

Άρθρο του Βουλευτή Έβρου κι Επιτίμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αναστασίου Δημοσχάκη, φιλοξένησε χθες (19/11) η Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου, σχετικά με το επερχόμενο 11ο Συνέδριο της Ν Δ και τους στόχους που θα εξυπηρετήσει.

Συγκεκριμένα υπογράμμισε ο Βουλευτής στο άρθρο του ότι:

  • Το φετινό Συνέδριο της ΝΔ έχει διττό στόχο. Από τη μία να έρθει σε επαφή με την κοινωνία και τον απλό πολίτη κι από την άλλη να χαράξει πορεία νίκης για τις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.
  • Η Ν Δ δίνει προτεραιότητα στην έκρηξη των ιδιωτικών επενδύσεων και στη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.
  • Παράλληλα, στόχος είναι η στήριξη της νέας γενιάς, ώστε να σταματήσει η «αιμορραγία» του brain drain
  • Ξεχωριστή θέση στο Συνέδριο θα έχει η Θράκη και το Αιγαίο, όπου πρέπει να τεθούν οι προϋποθέσεις προόδου & ανάπτυξης αυτών, μέσα από το οραματικό σύνθημα « η θωράκιση της Θράκης και των νήσων Αιγαίου, εξασφαλίζουν μια ισχυρή Ελλάδα»
  • Η Ν Δ έχει αποδείξει ότι διαθέτει το σχέδιο , τους κατάλληλους ανθρώπους με δοκιμασμένες αρχές και αξίες , για να βγάλει τη χώρα από το τούνελ της οικονομικής κρίσης, με συνθήκες που θα ευνοούν την πραγματική ανάπτυξη και ευημερία της χώρας!

 

 

Αναλυτικό το άρθρο

«Το φετινό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας έχει διττό στόχο. Από τη μια μεριά να έρθει σε επαφή με την κοινωνία, με τον απλό πολίτη που έχει γονατίσει από την υπερφορολόγηση, που αντιμετωπίζει τον εφιάλτη της ανεργίας, που ζει μέσα στην ανασφάλεια και ταλαιπωρείται από την γραφειοκρατία.  Κάτι το οποίο έχει επιτύχει απόλυτα μέσω των προσυνεδρίων.

Από την άλλη πλευρά να χαράξει ρότα, πορεία προς τη νίκη στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν απέναντι σε μια Κυβέρνηση, που χάνει καθημερινά το οξυγόνο της στήριξης της κοινωνίας και βρίσκεται εγκλωβισμένη στην αλαζονεία της.

Οι θέσεις του Προέδρου μας, όπως αποτυπώνονται και στο υπό διαμόρφωση κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ,  είναι κρυστάλλινες. Δίνουμε προτεραιότητα στην έκρηξη ιδιωτικών επενδύσεων και στηρίζουμε την υγιή επιχειρηματικότητα που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Μειώνουμε τη φορολογία και εξορθολογίζουμε τη λειτουργία του Κράτους.

Στηρίζουμε έμπρακτα τη νέα γενιά, ώστε να σταματήσει η “αιμορραγία” του brain drain και βοηθάμε αποφασιστικά τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Σε αυτό το Συνέδριο όμως ξεχωριστή θέση οφείλει να έχει η Θράκη και το Αιγαίο. Να δώσουμε ρεαλιστικές λύσεις γι’ αυτό το ζωτικό χώρο της πατρίδας μας. Να θέσουμε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης αυτής της περιοχής μέσα από τη φιλοσοφία «θωρακίζουμε την αναπτυξιακή προοπτική της Θράκης και του Αιγαίου, ώστε να θωρακίσουμε τη χώρα συνολικά».

Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι διαθέτει το  σχέδιο, αλλά και τους κατάλληλους ανθρώπους για να κάνει καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. Να βγάλει τη χώρα από το τούνελ της οικονομικής κρίσης, με συνθήκες που θα ευνοούν την πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας μας.

Το επερχόμενο Συνέδριο θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε την πλατφόρμα αναγέννησης της πατρίδας μας.  Ένα είναι το σίγουρο ότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».