Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η κοινοβουλευτική παρέμβαση.. απέδωσε καρπούς!!Θετική ανταπόκριση του Υπ. Οικονομικών στο δίκαιο αίτημα των λογιστών & φοροτεχνικών!!

Η προ ολίγων ημερών (11/12) κοινοβουλευτική παρέμβαση του βουλευτού κι Επιτίμου Αρχηγού της Ε.Α., Α.Δημοσχάκη, προς την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με το αίτημα του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών του Ν.Έβρου… βρήκε θετική ανταπόκριση και μάλιστα σε άμεσο χρόνο!(βλ. αναλυτικά εδώ : https://www.facebook.com/Dimoschakis/posts/3166535200112736)

Συγκεκριμένα, με Κοινοβουλευτική Αναφορά που κατέθεσε στο Προεδρείο της Βουλής ο βουλευτής προώθησε ταυτόχρονα & την επιστολή σε αυτή, του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών του Νομού σχετικά με τα πρόστιμα που αφορούν στην εκπρόθεσμη υποβολή συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών – προμηθευτών (Μ.Υ.Φ) του έτους 2014 καθώς και της δυνατότητας παράτασης υποβολής των δηλώσεων πελατών των λογιστών–φοροτεχνικών που νοσούν από COVID 19.

Το Υπουργείο Οικονομικών προχωρεί άμεσα σε κατάθεση τροπολογίας η οποία ικανοποιεί τα συγκεκριμένα αιτήματα των λογιστών-φοροτεχνικών αποκαθιστώντας την αδιαφορία και την έλλειψη συνέπειας της προηγούμενης κυβέρνησης, δίνοντας έτσι ανάσα…στον αναγκαίο, λόγω της υγειονομικής κρίσης, κλάδο των λογιστών-φοροτεχνικών!