Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η Κυβέρνηση θα νομοθετήσει με αυτοτελή νόμο το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του Εξωτερικού εκτιμώντας ότι οι πολιτικές δυνάμεις θα στηρίξουν την απόφαση της !!Συνέντευξη στο Δελτίο Ειδήσεων στην Δέλτα Τηλεόραση.

Για την χθεσινή (31/7) σύγκληση της Πολιτικής Επιτροπής (ΠΕ) του κόμματος, για το νομοθετικό έργο της νέας κυβέρνησης αλλά και για την σύσκεψη (27/07) των αγροτικών φορέων στο Διδυμότειχο μίλησε χθες (31/7) βράδυ 21.00’ στην Δέλτα Τηλεόραση ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

•Στα πλαίσια της σύγκλησης της πανηγυρικής Πολιτικής Επιτροπής (ΠΕ) της ΝΔ εκλέχθηκε ως νέος Γραμματέας αυτής ο Γ.Στεργίου, με καταβολές από το νησί της Σαμοθράκης.

•Στην θέση του Γενικού Διευθυντού ορίστηκε ο Γ.Μπρατάκος, ενώ η διεξαγωγή του 4ου Συνεδρίου της ΝΔ με οργανωτικό υπεύθυνο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα πραγματοποιηθεί στο τέλος τρέχοντος έτους.

•Ο Πρωθυπουργός διατύπωσε την πρόθεση του να φέρει στην Βουλή με αυτοτελή νόμο το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του Εξωτερικού, επιδιώκοντας ευφηώς στη στήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων της Χώρας.

•Η Κυβέρνηση της ΝΔ ξεκίνησε το νομοθετικό έργο της με τρία νομοσχέδια, το πρώτο που ήδη ψηφίστηκε κι αφορά σε φοροελαφρύνσεις, το δεύτερο που αφορά στο επιτελικό κράτος και το τρίτο που αφορά στην “κυβερνησιμότητα” των δήμων στους κόλπους του οποίου θα συμπεριλαμβάνει & την κατάργηση του ασύλου στα ΑΕΙ …

•Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αιφνιδιάστηκε από την ετοιμότητα & την αποφασιστικότητα της νέας κυβέρνησης ωστόσο όμως εκτιμάται ότι οι δυνάμεις του λαϊκισμού δεν θα αργήσουν να θυμηθούν & να δείξουν τον πραγματικό & αντιπολιτευτικό εαυτό τους…

•Ενημερώθηκε χθες (31/7) ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για το περιεχόμενο της διευρυμένης σύσκεψης που έγινε το περασμένο Σάββατο στην ΕΑΣ Διδ/χου παρουσία Αρχών & θεσμικών παραγόντων της Πολιτικής, της Διοίκησης, της Αυτοδιοίκησης, καθώς & εκπροσώπων παραγωγικών φορέων & τάξεων με θέμα τις εκκρεμείς αποζημιώσεις που αφορούν τους σιτοπαραγωγούς & τους βαμβακοκαλλιεργητές έτους 2018 !

•Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναμένει το σχετικό ενημερωτικό πρακτικό δηλώνοντας ότι είναι έτοιμος να δεχτεί την μεικτή αντιπροσωπεία των αγροτών, ενώ γνωστοποίησε την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει προσεχώς επίσκεψη στον νομό.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: