Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δημιούργησε και δεν έλυσε προβλήματα στον Έβρο & στη Θράκη! Ο Κ.Μητσοτάκης θα αντιμετωπίζει τα ζητήματα της Θράκης με εθνική ματιά! – Συνέντευξη στη Δημοτική Τηλεόραση Ν. Ορεστιάδας

Για την πολιτική αλλαγή που θα επισφραγιστεί με τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, για το έργο του στα 4,5 χρόνια ως Βουλευτής, για το όραμά του για τον Έβρο και τη Θράκη, αλλά και για την πολιτική που θα ακολουθήσει ο Κ. Μητσοτάκης για αυτή τη νευραλγική και ευαίσθητη περιοχή μίλησε στην εκπομπή «Εκλογές 2019» της Βέρας Μαυρίδου της Δημοτικής Τηλεόρασης Ν.Ορεστιάδας ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα τόνισε μεταξύ άλλων ότι:

  • Μέσα από τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές έγινε το πρώτο βήμα για την πολιτική αλλαγή
  • Τον Μάιο του 2014 αποδέχθηκε την πρόσκληση του τότε Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο, & τον τίμησαν με την ψήφο τους 72.000 Έλληνες πολίτες, χαρίζοντάς του τη 13η θέση ανάμεσα στους 42 υποψηφίους.
  • Αποφάσισε να κατέβει στις εθνικές εκλογές του 2015, θέλοντας να αξιοποιήσει με το καλύτερο τρόπο για τον Έβρο τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του.
  • Ο Πρόεδρος της Ν Δ, Κ. Μητσοτάκης, στον χαιρετισμό του στο Συνέδριο των Θρακών, ξεκαθάρισε ότι ως αυριανός Πρωθυπουργός θα αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα της Θράκης με εθνική ματιά .
  • Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δημιούργησε μείζονα προβλήματα στη Θράκη, υποβάθμισε το Δημοκρίτειο αφαιρώντας του τμήματα, αντί να ενισχύσει το ρόλο του στην ευρύτερη περιοχή.
  • Μέσα από τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο πρόβαλε, μεταξύ άλλων, τα πλημμυρικά φαινόμενα, το ζήτημα των ζωονόσων, τα προβλήματα με το Εργοστάσιο Ζάχαρης, την ανάγκη ίδρυσης Κτηνιατρικής Σχολής κ.α.
  • Συνέβαλε, μεταξύ άλλων, στο να ενταχθεί ο Έβρος στην α’ κλιματική ζώνη, αλλά και να δοθούν τα χρωστούμενα ανταποδοτικά τέλη μέχρι το έτος 2014 για τα Αιολικά Πάρκα.
  • Το οραματικό τρίπτυχό του ήταν & είναι η άμυνα και ασφάλεια στον Έβρο, η πρόοδος και ανάπτυξη της Θράκης και να μη σβήσουν τα φώτα στα χωριά του Έβρου.

 

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ