Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές. Ο ΥΠΕΚΑ δεν είχε τη γενναιότητα να προβεί σε fast track νομοθετικές ρυθμίσεις για τα λατομεία του Β. Έβρου – Δηλώσεις στο ΕΝΑ Channel Καβάλας

Για το Σκοπιανό, τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται παρανόμως στην Αδριανούπολη, τις πρόωρες εκλογές, αλλά και για την πρόσφατη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης για τα λατομεία του Β. Έβρου μίλησε στο ENA Channel Καβάλας ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

  • Η Κυβέρνηση χειρίζεται με προχειρότητα το Σκοπιανό. Έβγαλε όλα τα εθνικά θέματα στο τραπέζι χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία.
  • Η ΝΔ μέσω του Προέδρου της Κ. Μητσοτάκη έχει διεθνοποιήσει το θέμα της παράνομης σύλληψης και κράτησης των δύο στρατιωτικών μας στην Αδριανούπολη και το αποτέλεσμα ήταν το ψήφισμα – καταπέλτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά της Τουρκίας.
  • Ηταν ελπιδοφόρα η πρόσφατη επίσκεψη του Μ. Κεφαλογιάννη στα δύο στελέχη των Ε Δ, ενώ και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι δήλωσε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την απελευθέρωσή τους.
  • Δεν πρέπει να συγχέεται το θέμα των 8 Τούρκων Αξιωματικών, για τους οποίους αποφάσισε η Ελλάδα ως Κράτος Δικαίου σύμφωνα με το ελληνικό και διεθνές Δίκαιο, με την υπόθεση των δύο στρατιωτικών που ήταν ένα απλό μεθοριακό συμβάν.
  • Το ερώτημα όλων των κατοίκων του Έβρου και της Θράκης που συναντάει κατά τη διάρκεια των περιοδειών του είναι κοινό: Πότε θα γίνουν εκλογές για να φύγει αυτή η Κυβέρνηση που έχει καταστρέψει τη χώρα σε όλα τα επίπεδα.
  • Η Ν Δ θα κερδίσει τις εκλογές όποτε κι αν γίνουν, για να αλλάξει σελίδα η χώρα και να απαλλαγεί από τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.
  • Ο ΥΠΕΚΑ δεν είχε τη γενναιότητα να προβεί σε μια fast track νομοθετική ρύθμιση για τη λειτουργία των λατομείων του Β. Έβρου, ώστε να μην μπαίνει «καπέλο» 30% στα δημόσια έργα που έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του Νομού.

 

Δείτε περισσότερα στο video της συνέντευξης εδώ