Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η Νεολαία της ΟΝΝΕΔ ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Τομεάρχη Μακεδονίας Θράκης

Με επιστολές τους προς τον Βουλευτή Έβρου και Τομεάρχη Μακεδονίας Θράκης της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιο Δημοσχάκη ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά του οι Πρόεδροι των ΟΝΝΕΔ Έβρου και Ροδόπης για τη δημιουργία ενός συνεχούς διαύλου επικοινωνίας ανάμεσα στον Τομεάρχη και τους νέους της Βορείου Ελλάδος.

Δίνεται έτσι στην νεολαία των περιφερειών της Μακεδονίας και της Θράκης η ευκαιρία να συμμετάσχουν ενεργά στην συζήτηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής τους και για την ανάδειξη των προοπτικών τους. Ο Τομεάρχης κ. Δημοσχάκης ευχαριστεί τους δύο Προέδρους των ακριτικών ΟΝΝΕΔ και προσμένει σύντομα τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας.

Ακολουθούν οι επιστολές των Προέδρων:

“Κύριε Βουλευτά δεχτήκαμε την επιστολή σας για την συνεργασία μεταξύ των μελών της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης και εσάς ως Τομεάρχη Μακεδονίας-Θράκης της Νέας Δημοκρατίας. Θεωρήσαμε αυτήν την πρόσκληση ιδιαίτερα τιμητική.

Εγώ ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης αλλά και όλα τα μέλη θα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε εγχείρημα για την ανάπτυξη της Θράκης μας.

Ευελπιστούμε η συνεργασία μας να είναι αποδοτική και καρποφόρα ώστε να επιλυθούν οποιαδήποτε προβλήματα και αδικίες της περιοχής μας.

Με εκτίμηση
Τσαρδακλής Ε. Κωνσταντίνος
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ροδόπης”

“Αξιότιμε κ.Δημοσχάκη,

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την παράταξη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Έβρου να δέχεται τέτοιες προσκλήσεις και να μπορεί μέσα απο τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αρμόζει, να συμμετέχει ενεργά σε οποιδήποτε εγχείρημα, που αφορά το καλό της Περιφέρειας και του Νομού μας. Όλα τα στελέχη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. θα είναι στην “πρώτη γραμμή” και θα δώσουν το παρόν, όπως κάνουν όλα τα χρόνια ύπαρξης και δραστηριότητας της νεολαίας μας.

Επιθυμία και ελπίδα μας αποτελεί η συνεργασία με εσάς και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να είναι αποδοτική και να επιφέρει θετικά αποτελέσματα, τόσο για το νομό Έβρου συνολικά όσο και για την νεολαία της περιοχής μας. Τα προβλήματα των νέων είναι σημαντικά και πρέπει όλες οι ενέργειες που θα γίνουν να έχουν ένα κοινό στόχο, την εξεύρεση λύσεων σε αυτά και την αποκατάσταση των αδικιών προς τη νέα γενιά.

Δεσμευόμαστε λοιπόν, ώς προς τη συνεργασία μας και θεωρούμε πως μέσα από ενέργειες τέτοιου είδους θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα και θα βρεθούν λύσεις στα προβλήματα των νέων του Νομού Έβρου.

Με τιμή,
Στάγκογλου Ιωάννης,
Πρόεδρος Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Έβρου”