Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η Ν Δ βρίσκεται πάντα κοντά στα στελέχη των Ε Δ – Καλή επιτυχία στον νέο Τομεάρχη Άμυνας, Βασίλη Κικίλια

Στη συνεδρίαση του Τομέα Άμυνας της Ν Δ  όπου έγινε παράδοση – παραλαβή καθηκόντων στον νέο Τομεάρχη Βασίλη Κικίλια από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη , συμμετείχε σήμερα (18/10) ο Βουλευτής Έβρου και Αναπληρωτής Τομεάρχης Άμυνας, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Στην παρέμβαση του τόνισε μεταξύ άλλων ότι:

  • Είναι σίγουρος ότι θα έχει αγαστή και αποδοτική συνεργασία και με τον νέο Τομεάρχη Άμυνας, Βασίλη Κικίλια.
  • Ο νέος Τομεάρχης μπαίνει κατευθείαν στα… βαθιά, καθώς συζητείται προσεχώς στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή & στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου ένα σημαντικό Νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ.
  • Η Κυβέρνηση εξαπάτησε τα στελέχη των Ε Δ με το θέμα του ειδικού μισθολογίου, μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις αποδοχές τους, ενώ ξέχασε στα συρτάρια της την απόφαση του ΣτΕ για την επαναφορά των αποδοχών στα επίπεδα του Ιουλίου 2012.
  • Η Ν Δ βρίσκεται με συνέπεια δίπλα στα στελέχη των Ε Δ, βιώνει τις αγωνίες τους και διαθέτει πλήρες σχέδιο για να λύσει μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
  • Ο Πρόεδρος της Ν Δ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνει με συνέπεια ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Τομέα Εθνικής Άμυνας, γι’ αυτό και πάντα τον στελεχώνει με ικανά στελέχη.
  • Προέπεμψε με ευχές και ευχαριστίες τον Αντιπρόεδρο της Ν Δ Άδωνη Γεωργιάδη, για την αποδοτική συνεργασία που είχαν, αναδεικνύοντας από κοινού μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου σημαντικά θέματα που αφορούν τις Ε Δ και την Εθν. Άμυνα της Χώρας!