Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η πολιτική βουλιμία, ο υπερσυγκεντρωτισμός εξουσιών και το θράσος χαρακτηρίζουν την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τα εξοπλιστικά- Συνέντευξη στο StatusRadio

Η συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης στην ολομέλεια της Βουλής για την σκοτεινή υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία και η επικίνδυνη τακτική υπερσυγκέντρωσης εξουσιών του ΥΠΕΘΑ, Π.Καμμένου ήταν το αντικείμενο της συνέντευξης του βουλευτή & Επίτιμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιου Δημοσχάκη στο ρ/σ StatusRadio 94.2 της Αλεξ/πολης.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

• Ζούμε σαν Κράτος & πάλι «σκοτεινές στιγμές» γύρω από ζητήματα εξοπλιστικών προγραμμάτων των Ε.Δ. με ευθύνη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας με αποτέλεσμα να πληγεί το γόητρο της Χώρας & των Ε.Δ. αυτής.

• Επιδιώκει, με νομοθετικές ρυθμίσεις, τον υπερσυγκεντρωτισμό εξουσιών στο πρόσωπο του ΥΠΕΘΑ, θέλοντας να είναι και ο ελέγχων κι ελεγχόμενος.

• Φρόντισε να υπαχθεί η νεοϊδρυθείσα Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, οι ‘Αδιάφθοροι’, στην δική του εξουσία, χωρίς την εποπτεία του στρατιωτικού εισαγγελέα, λειτουργώντας κατά της διάκρισης των εξουσιών.

• Με την υπόθεση αυτή επλήγει το γόητρο και η συνοχή της κυβέρνησης & οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν να έλθουν .

• Ο Π.Καμμένος δεν μπορεί να παραμείνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη εισαγγελικές έρευνες & δεν μπορεί να λύσει προβλήματα των Ε.Δ!