Δημοσχάκης Αναστάσιος

Η προτροπή για διαρκή στήριξη των Σ.Α. αποτελεί διαχρονικά προτεραιότητα μου! Νομοθετική..μέριμνα για τους απασχολούμενους συνταξιούχους!!

Ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, προέβη (1/9) σε κοινοβουλευτική παρέμβαση, διαβιβάζοντας- επικαιροποιώντας προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας-Κοινωνικών Υποθέσεων, ενόψει του υπό συζήτηση Ν/Σ για το νέο ασφαλιστικό στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, την επιστολή του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΑΣΑ).

Το θιγόμενο ζήτημα αφορά την νομοθετική μέριμνα και φοροελάφρυνση των απασχολούμενων συνταξιούχων.

Με την νέα αυτή κοινοβουλευτική παρέμβαση, επιβεβαιώνεται η διαρκής στήριξη του Βουλευτού για τα Σ.Α αλλά και η διαχρονική υποστήριξη αιτημάτων τους!

Ακολουθεί αναλυτικά η Αναφορά :

ΘΕΜΑ : ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ …ΑΝΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!!

Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης, καταθέτει στο Προεδρείο της Βουλής κοινοβουλευτική αναφορά, διαβιβάζοντας- επικαιροποιώντας προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας-Κοινωνικών Υποθέσεων, για ενημέρωση και λοιπές τυχόν ενέργειες λόγω αρμοδιότητας, ενόψει του υπό συζήτηση Ν/Σ για το νέο ασφαλιστικό στην Ολομέλεια, την επιστολή του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΑΣΑ).

Σε αυτή, διατυπώνονται τεκμηριωμένα τα διαχρονικά αιτήματα της Ομοσπονδίας σχετικά με την νομοθετική μέριμνα των συνταξιούχων που βρίσκονται σε καθεστώς χρήσιμης απασχόλησης, υπό τον γνώμονα πάντοτε της φορολογικής δικαιοσύνης!!

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την Επιστολή εδώ :