Δημοσχάκης Αναστάσιος

Κάλεσμα στους Προέδρους των ΝΟΔΕ της Β. Ελλάδος για την ανάδειξη των προοπτικών και προβλημάτων της περιοχής από τον Τομεάρχη Μακεδονίας Θράκης

Επιστολές απηύθυνε στους Προέδρους των τοπικών ΝΟΔΕ της Μακεδονίας και της Θράκης ο Βουλευτής Έβρου και Τομεάρχης Μακεδονίας Θράκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, μέσω των οποίων τους καλεί σε μία κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη των προοπτικών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των Περιφερειών της Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι επιστολές αυτές ολοκληρώνουν τον πρώτο κύκλο επικοινωνίας του Βουλευτή με τους φορείς της Νέας Δημοκρατίας στην Βόρειο Ελλάδα, μετά τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τους Προέδρους των ΟΝΝΕΔ της περιοχής, στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του ως Τομεάρχη Μακεδονίας Θράκης της παράταξης και της πρωτοβουλίας του για την έναρξη μιας διευρυμένης και συνεχούς συζήτησης, με σκοπό την ανεύρεση και ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν την Β. Ελλάδα. Η πρωτοβουλία αυτή έχει ξεκινήσει μετά από αντίστοιχη ανακοίνωση στην Προσυνδιάσκεψη στην Ξάνθη, παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, και πραγματοποιείται σε συνεννόηση με τον Αρμόδιο Συντονιστή κ. Σίμο Κεδίκογλου.

Ο Τομεάρχης Μακεδονίας Θράκης θα συνεχίσει τις επαφές του με φορείς και παράγοντες της ευρύτερης περιοχής της Βορείου Ελλάδας, ώστε να συγκροτηθεί ένα δίκτυο ενημέρωσης και κινητοποίησης αναφορικά με τα ζητήματα της περιοχής.

Ακολουθεί το κυρίως κείμενο της επιστολής:

«Στο πλαίσιο των καθηκόντων μου ως Τομεάρχης θεμάτων Μακεδονίας-Θράκης της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και με σκοπό την αναζήτηση λύσεων και προτάσεων για όλα τα σημαντικά ζητήματα της ευρύτερης περιοχής της Βορείου Ελλάδος, αναμένω με χαρά τη συνδρομή σας, αλλά και των μελών της ΝΟΔΕ, στην προσπάθειά μας αυτή, σε όποιο βαθμό και εύρος κρίνετε απαραίτητο και θεμιτό, βοηθώντας να προβάλουμε τα προβλήματα και τις προοπτικές των Νομών μας και ολόκληρης της Β. Ελλάδος.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, θα παρακαλούσα όπως μου υποδείξετε έναν συνεργάτη σας ή μέλος της ΝΟΔΕ ή πολίτη της περιοχής σας εγνωσμένης αξίας, με τον οποίο θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία για τους σκοπούς της κίνησης αυτής. Είναι σημαντικό για την προσπάθεια αυτή να είμαστε σε συνεχή επαφή με τα υγιή και παραγωγικά στοιχεία της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας, λαμβάνοντας πληροφόρηση και προτάσεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, προκειμένου να αναδειχθούν μέσα από τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο (ερωτήσεις, αναφορές, επισκέψεις σε φορείς κλπ.).

Παραμένω στη διάθεσή σας για περαιτέρω επικοινωνία και συνεργασία επί του θέματος αυτού.»