Δημοσχάκης Αναστάσιος

Κάλεσμα του Τομεάρχη Μακεδονίας Θράκης στους Προέδρους των ΟΝΝΕΔ της Β. Ελλάδος για την ανάδειξη των προοπτικών και προβλημάτων της περιοχής

Με προσωπικές επιστολές στους Προέδρους των τοπικών ΟΝΝΕΔ της Μακεδονίας και της Θράκης ο Βουλευτής Έβρου και Τομεάρχης Μακεδονίας Θράκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, τους προσκαλεί να συστρατευτούν σε κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη των προοπτικών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των Περιφερειών της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στην επιστολή αυτή, μετά από αντίστοιχο κάλεσμα στους Βουλευτές της Ν.Δ. της περιοχής, ο Βουλευτής ζητά την συμμετοχή και των Προέδρων των ΟΝΝΕΔ σε μια κοινή προσπάθεια για την ανεύρεση και ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν την Β. Ελλάδα και ειδικά θέματα και προβλήματα που αγγίζουν την νεολαία. Η πρωτοβουλία αυτή έχει ξεκινήσει μετά από αντίστοιχη ανακοίνωση στην Προσυνδιάσκεψη στην Ξάνθη, παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, και πραγματοποιείται σε συνεννόηση με τον Αρμόδιο Συντονιστή κ. Σίμο Κεδίκογλου.

Το δυναμικότερο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, οι νέοι της ΟΝΝΕΔ, καλούνται να συμβάλλουν ουσιαστικά στη εξεύρεση λύσεων και προτάσεων για την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος, διαχέοντας την συζήτηση αυτή, μέσω των τοπικών ΟΝΝΕΔ, στις τοπικές νεολαίες.

Σύντομα αναμένεται να απευθυνθεί ο Τομεάρχης Μακεδονίας Θράκης με παρόμοιες επιστολές σε τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Β. Ελλάδα.

Ακολουθεί το κυρίως κείμενο της επιστολής

«Στο πλαίσιο των καθηκόντων μου ως Τομεάρχης θεμάτων Μακεδονίας-Θράκης της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και με σκοπό την αναζήτηση λύσεων και προτάσεων για όλα τα σημαντικά ζητήματα της ευρύτερης περιοχής της Βορείου Ελλάδος, αναμένω με χαρά τη συνδρομή σου στην προσπάθειά μας αυτή, σε όποιο βαθμό και εύρος κρίνεις απαραίτητο και θεμιτό, βοηθώντας να προβάλουμε τα προβλήματα και τις προοπτικές των Νομών μας και ολόκληρης της Β. Ελλάδος.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, θα ήθελα να είμαστε σε συνεχή επαφή και επικοινωνία για τους σκοπούς της κίνησης αυτής. Εναλλακτικά, προς διευκόλυνσή σου, με έναν συνεργάτη σου ή μέλος της ΟΝΝΕΔ ή έναν νέο επιστήμονα ή επιχειρηματία της περιοχής σου εγνωσμένης αξίας, τον οποίον θα μου υποδείξεις. Είναι σημαντικό για την προσπάθεια αυτή να είμαστε σε συνεχή επαφή με τα υγιή και παραγωγικά στοιχεία της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας, λαμβάνοντας πληροφόρηση και προτάσεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, προκειμένου να αναδειχθούν μέσα από τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο (ερωτήσεις, αναφορές, επισκέψεις σε φορείς κλπ.).

Παραμένω στη διάθεσή σου για περαιτέρω επικοινωνία και συνεργασία επί του θέματος αυτού.»