Δημοσχάκης Αναστάσιος

Και η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Τομεάρχη Μακεδονίας Θράκης

Μέσω επιστολής του Προέδρου της, η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα του Τομεάρχη Μακεδονίας – Θράκης της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιου Δημοσχάκη για την συσστράτευση της νεολαίας της Μακεδονίας και της Θράκης σε μια προσπάθεια ανάδειξης των προβλημάτων και των προοπτικών της περιοχής.

Ακολουθεί η επιστολή:

“Αξιότιμε κ. Δημοσχάκη,

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η πρόσκληση που μας απευθύνετε ώστε να συμβάλλουμε στην αναζήτηση λύσεων και προτάσεων για τα σημαντικά ζητήματα της ευρύτερης περιοχής της Βορείου Ελλάδος, και ιδιαίτερα του νομού Ξάνθης.

Δεσμεύομαι ότι εγώ προσωπικά και όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης θα είμαστε αρωγοί στην παραπάνω προσπάθεια.

Η Θράκη, εξαιτίας της γεωγραφικής της θέσης, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη όλης της Ελλάδας. Πρέπει, επομένως, να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας εφαρμόζοντας στοχευμένες αναπτυξιακές πολιτικές. Έτσι, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το βασικό πρόβλημα το οποίο ταλανίζει τη νέα γενιά σήμερα, την ανεργία.

Ελπίζουμε η συνεργασία μας να αποδώσει καρπούς, για την εξεύρεση λύσεων στις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σε τοπικό επίπεδο οι νέοι της περιοχής μας, παράγοντας στοχευμένες προτάσεις για την επίλυσή των προβλημάτων τους.

Με εκτίμηση,

Ηλίας Ι. Παπασταυρινίδης

Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ξάνθης”