Δημοσχάκης Αναστάσιος

Καλή Χρονιά στο Λαογραφικό Μουσείο Διδ/χου, στην Πρόεδρο & στα αξιότιμα Μέλη του ΔΣ που με εργατικότητα και συνέπεια φροντίζουν την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής μας!

Με αφορμή την λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών που έλαβα από την Πρόεδρο & τα αξιότιμα Μέλη του ΔΣ του Λαογραφικού Μουσείου Διδ/χου αναρτώ μέρος από αυτές για πληρέστερη ενημέρωση των καλών μας φίλων!

Την Κυριακή 13/1/19 είχα την τιμή και την χαρά να παραστώ στην κοπή πίτας του Λαογραφικού Μουσείου Διδ/χου!

Το ΔΣ του Μουσείου διοργάνωσε μια υπέροχη γιορτή στην οποία συμμετείχαν μέλη και φίλοι του Μουσείου, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Το Λαογραφικό Μουσείο Διδ/χου με την αγάπη και την εργατικότητα των υπερδραστήριων Μελών του ΔΣ φροντίζουν την λειτουργία του, που αποτελεί έναν χώρο που διδάσκει την αρμονική συνύπαρξη και τον πλούσιο πολιτισμό των κατοίκων της περιοχής.

Τα εκθέματά του είναι μάρτυρες της πολυπολιτισμικότητας που χαρακτήρισε το πόλη, την αρμονική συνύπαρξη της Ελληνικής, Αρμένικης, Εβραϊκής και Μουσουλμανικής Κοινότητας που συντονισμένα ‘ύφαναν’ τον εμπορικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της περιοχής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δραστήριους παράγοντες του Δ.Σ. για την προσφορά τους στην λειτουργία του Μουσείου και για τα ιστορικά μαθήματα ταυτότητας και προκοπής που προσφέρουν σε όσους το επισκέπτονται, όπως σε παιδιά, σε ενήλικες & παράγοντες τόσο του εσωτερικού, όσο & του εξωτερικού, όπως τον Δεκέμβριο του 2018 το Προεδρείο της Πα.Δ.Ε.Ε. (βλ.https://www.facebook.com/Dimoschakis/posts/1700068500092754)