Δημοσχάκης Αναστάσιος

Καλοσωρίζουμε τους απανταχού συλλόγους Θρακιωτών,στο 10ο Πανθρακικό αντάμωμα,σε συνδιοργάνωση της Παν. Ομ. Θρακικών Σωματείων και του Σύλλογου Εβριτών Ξάνθης με αποστολή την διατήρηση της ιστορικής μνήμης και την αναβίωση των παραδοσιακών ήχων και χορών!

Καλοσωρίζουμε τους απανταχού συλλόγους Θρακιωτών, στο 10ο Πανθρακικό αντάμωμα, οι εκδηλώσεις του οποίου άρχισαν χθες Παρασκευή (29/06) και ολοκληρώνονται αύριο (01/07) στην Ξάνθη.
Θερμά συγχαρητήρια στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων και στον Σύλλογο Εβριτών Ξάνθης που φέτος έχει την ευθύνη της μεγάλης διοργάνωσης, με σημαντική αποστολή την διατήρηση της ιστορικής μνήμης και την αναβίωση των παραδοσιακών ήχων και χορών!
Η Θράκη δεν υπήρξε μόνο μήτρα του Ελληνικού πολιτισμού αλλά διαθέτει όλη την δυναμική και τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί ξανά σε κέντρο οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης!
Εύχομαι το 10ο αντάμωμα να είναι ένα δυνατό θρακιώτικο γλέντι, που θα ενώσει το παρελθόν με το παρόν και θα δημιουργήσει δυναμική για το μέλλον!