Δημοσχάκης Αναστάσιος

Κοινοβουλευτική παρέμβαση για την καταβολή προβλεπόμενης αποζημίωσης των υπηρετούντων στρατιωτικών στον Έβρο για τις υπηρεσίες αποτροπής μεταναστευτικών ροών!

Ο Βουλευτής Έβρου, προέβη σε κοινοβουλευτική παρέμβαση, διαβιβάζοντας μέσω του Προεδρείου της Βουλής των Ελλήνων στο Υπ. Εθνικής Άμυνας την επιστολή της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) στην οποία μνημονεύεται η σχετική επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Σε αυτές, αναφέρεται η έντονη ανησυχία των υπηρετούντων στρατιωτικών στον Ν.Έβρου οι οποίοι αναμένουν την καταβολή αποζημίωσης για την συμμετοχή τους σε υπηρεσίες αποτροπής μεταναστευτικών ροών, εκκρεμότητα που υφίσταται ήδη από το 2022.

Ακολουθεί αναλυτικά η Κοινοβουλευτική Αναφορά :

ΘΕΜΑ : ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ

Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης, καταθέτει Κοινοβουλευτική Αναφορά στο Προεδρείο της Βουλής, διαβιβάζοντας την επιστολή της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) στην οποία μνημονεύεται η σχετική επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Στις εν λόγω επιστολές οι οποίες και επισυνάπτονται, γνωστοποιείται η έντονη ανησυχία των υπηρετούντων στρατιωτικών στον Ν.Έβρου οι οποίοι αναμένουν την καταβολή αποζημίωσης για την συμμετοχή τους σε υπηρεσίες αποτροπής μεταναστευτικών ροών, εκκρεμότητα που υφίσταται ήδη από το 2022.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις σχετικές επιστολές εδώ :