Δημοσχάκης Αναστάσιος

Κοινοβουλευτική παρέμβαση περί οικονομικής στήριξης του δικηγορικού κλάδου του Έβρου!!

Κοινοβουλευτική παρέμβαση έκανε χθες (4/6) προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας / Christos Staikouras, ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α.Δημοσχάκης, με θέμα την οικονομική στήριξη του δικηγορικού κλάδου, ο οποίος σε έντονο βαθμό αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης.

Ο ίδιος, προτείνει την προσεκτική εξέταση των αιτημάτων όπως αυτά αναφέρονται στην προσαρτημένη επιστολή που δημοσιεύεται, προκειμένου να ενισχυθεί & να αντέξει ο κλάδος της δικηγορίας!

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή :

Οικονομική στήριξη του πληγέντα από την υγειονομική κρίση δικηγορικού κλάδου.

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Σας διαβιβάζω συνημμένα για ενημέρωση και τυχόν δικές σας ενέργειες την επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης με την οποία ζητά την οικονομική στήριξη του κλάδου, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με τις δύσκολες επιπτώσεις της πρωτοφανούς πανδημίας.

Τα αιτήματα του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξ/πολης συμπίπτουν με αυτά του αντίστοιχου Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδος του Νομού Έβρου το έργο των οποίων τιμούμε!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσεκτική εξέταση των αιτημάτων που αναφέρονται στο συνημμένο Ψήφισμα του κλάδου των Δικηγόρων που επλήγη ιδιαίτερα & καίρια!