Δημοσχάκης Αναστάσιος

Με έναν πολιτικό λόγο ευθύνης κι αλήθειαs έκλεισε η περιοδεία του βουλευτή Σερρών, κ. Κώστα Καραμανλή στον Έβρο!!

Οι επισκέψεις – αυτοψίες του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτή Σερρών, Κ. Καραμανλή πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 09/09 σε σημεία-ορόσημα για τις υποδομές του νομού μας, όπως η συνοριακή δίοδος και η Γέφυρα Κήπων, ο Κάθετος Άξονας σε όλο το μήκος και επί τόπου σύσκεψη στον ανισόπεδο κόμβο του Αμορίου.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές επισκέψεις σε θεσμικούς παράγοντες της πόλης όπως στο Δήμαρχο Αλεξ/πολης, στον Πρόεδρο του Ο Λ Αλεξ/πολης ,στους Προέδρους και Κοσμήτορες των Τμημάτων Έβρου του Δ.Π.Θράκης .

Έκλεισε το οδοιπορικό αυτό με την κορυφαία σύσκεψη στο Νομαρχείο Έβρου στην οποία προήδρευσε ο Περιφερειάρχης Ανατ. Μακ. & Θράκης στην οποία συμμετείχαν οι Δήμαρχοι & ο Αντιπεριφερειάρχης του Έβρου .

Η τελευταία πράξη της επίσκεψής του ήταν η κεντρική ομιλία του στο Επιμελητήριο Έβρου, που κι ο ίδιος αποκάλεσε ‘καρδιά’ και φυτώριο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας κι επιχειρηματικότητας, στην οποία επενδύει η Ν Δ για έξοδο από την κρίση.

Με την επίσκεψη αυτή ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι προγραμματισμένες προπαρασκευαστικές επισκέψεις των Στελεχών-Τομεαρχών της ΝΔ στο Έβρο, όπως αποδεικνύεται από το μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι Εβρίτες.