Δημοσχάκης Αναστάσιος

Μια κυβέρνηση σε αποδρομή “ναρκοθετεί” και το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, προκειμένου η επόμενη κυβέρνηση να βρεθεί αντιμέτωπη με σοβαρές παραλείψεις – Δηλώσεις στην Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας

Για αριστερή προπαγάνδα έκανε λόγο ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης αναφερόμενος στην παραφιλολογία που ακολούθησε την νομοθέτηση της αυτοτέλειας του Νοσοκομείου Διδ/χου.

 

Αναλυτικότερα είπε ότι:

  • Στην ψηφοφορία της Τροπολογίας για την αυτονόμηση του, ψήφισε μόνο ο εισηγητής της ΝΔ Ιάσων Φωτήλας & όχι ο ίδιος, όπως αδίκως τον κατηγορούν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Βουλευτές, προπαγανδίζοντας κρυφά,  κάνοντας χρήση της γνωστής τέχνης του ψιθύρου …
  • Το παρών της ΝΔ στην ψηφοφορία δηλώνει επί της αρχής ΑΠΟΔΟΧΗ της ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗΣ , αλλά με σοβαρές ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ για την βιωσιμότητα του, γιατί αυτό λεηλατήθηκε καίρια τα τελευταία χρόνια !!
  • Για τέσσερα & πλέον χρόνια ο ίδιος επεδίωκε μέσα από τις έντεκα (11) Επίκαιρες και Γραπτές Ερωτήσεις του, την αναβαθμισμένη αυτοτέλεια και την παράλληλη ενίσχυση του, με υλικοτεχνικά μέσα, στελεχιακό δυναμικό & ανάλογη χρηματοδότηση!!!
  • Δυστυχώς η αυτοτέλεια του με δόλο νομοθετήθηκε με μια πολυθεματική τροπολογία, χωρίς να προβλέπει τα προαναφερόμενα που ζήτησε γι’αυτό τον Ιούνιο 2018 κατά την συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης του στην Ολομέλεια της Βουλής!
  • Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με καθυστέρηση τεσσάρων & πλέον ετών προχώρησε στην αυτονομία του Νοσοκομείου Διδ/χου με σκοπό να παγιδεύσει ένα άλλο πολιτικό πεδίον για την επόμενη κυβέρνηση η οποία θα είναι της Ν.Δ.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο εδώ