Δημοσχάκης Αναστάσιος

Μια παρέα ανίκανων έκλεισε το Εργοστάσιο Ζάχαρης στην Ν.Ορεστιάδα! Ωστόσο χάσαμε μια μάχη, όχι όμως τον πόλεμο!! Συνέντευξη στην εκπομπή Αγροτικό Βήμα στην Δέλτα Τηλεόραση!

Για την ταφόπλακα που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΒΖ και στο εργοστάσιο της Ν.Ορεστιάδας, καθώς και για τις απαντήσεις του αρμόδιου υπουργού στην σχετική Γραπτή Ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή, μίλησε στην συνέντευξή του στην εκπομπή Αγροτική Βήμα της Δέλτα Τηλεόρασης, ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Delta Tv, Αγροτικό el , Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, ΕΑΣ Ορεστιαδος, Ασκγε Τυχερό Έβρου, ΑΣΚΓΕ Σουφλιώτικα Κελάρια -Πρώην ΕΑΣ, ΑΣΚΓΕ ΑΡΔΑΣ Ν ΕΒΡΟΥ

Συγκεκριμένα είπε ότι:

•Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ρίξει ‘τίτλους τέλους’ στην ΕΒΖ κάτι που σηματοδοτείται κι από την διακοπή ρεύματος στο εργοστάσιο της Ν.Ορεστιάδας!

•Η ανικανότητα της κυβέρνησης αποδεικνύεται από τις 6 αποτυχημένες διοικήσεις που διόρισε στα 4 χρόνια!

•Αναρμόδιοι , ακατάλληλοι & ανειδίκευτοι κομματικοί της σημερινής Κυβέρνησης ανέλαβαν αποστολή χωρίς αίσθημα ευθύνης και συναίσθησης του κινδύνου με τελική αποτέλεσμα το κλείσιμο μιας ιστορικής βιομηχανίας.

•Στην σχετική Γραπτή Ερώτηση του για τις αποζημιώσεις των τευτλοπαραγωγών και το μέλλον της ΕΒΖ, ο αρμόδιος υπουργός δυστυχώς απάντησε ότι τα ασυγκόμιστα τεύτλα δεν αποζημιώνονται από τον ΕΛΓΑ, ενώ δεν πήρε θέση για τους απλήρωτους παραγωγούς του 2017 & του 2018!

•Παραμένει αισιόδοξος ότι η ΕΒΖ μπορεί να αναστηθεί, καθώς διαθέτει τις υποδομές την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να καταστεί εκ νέου κυρίαρχη βιομηχανία της βαλκανικής περιοχής !

•Τέλος επεσήμανε ότι κατέθεσε Γραπτή Ερώτηση ζητώντας αποζημίωση για τις ζημιές που υπέστησαν οι ελαιοπαραγωγοί του Έβρου με επίκεντρο την Αλεξ/πολη , εξαιτίας του δάκου, που προκάλεσε μεγάλες ζημιές στην ποσότητα και στην ποιότητα της παραγωγής τους.

Μπορείτε να δείτε την σύνοψη του Β΄Μέρος της συνέντευξης στον σύνδεσμο:

Μπορείτε να ακούσετε όλο το Β’ Μέρος της συνέντευξης στον σύνδεσμο: