Δημοσχάκης Αναστάσιος

Μνημόσυνο στην Αλεξανδρούπολη και Επιμνημόσυνη Δέηση στο Διδυμότειχο υπέρ πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος!

Κάθε χρόνο το πρώτο Ψυχοσάββατο  από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων σε συνεργασία με  τις λοιπές Ομοσπονδίες Αστυνομικών και με τη στήριξη του Αρχηγείου Αστυνομίας   τιμάται στις πρωτεύουσες των Νομών και στις έδρες των αστυνομικών διευθύνσεων, η μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Από την ενοποίηση (1984) της Αστυνομίας έχουν χάσει τη ζωή τους 129 Αστυνομικοί, ενώ μεγάλος είναι ο αριθμός αυτών που   τραυματίστηκαν  σοβαρά εν ώρα υπηρεσίας & βρίσκονται σήμερα σε βαριά αναπηρία!

Στο σημερινό (19/02) ετήσιο Μνημόσυνο  που έγινε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου, από την Ένωση Αστυν Υπαλ/λων Αστυν. Δ/νσης Αλεξ/πολης καθώς και στη χθεσινή Επιμνημόσυνη Δέηση (18/02) της Ένωσης Αστυν. Υπάλ/λων Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, που έγινε στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδ/χου, στη Μνήμη των  Αστυνομικών που έπεσαν νεκροί σε καιρό ειρήνης  την ώρα που εκτελούσαν τα καθήκοντα τους ,παραβρέθηκε ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ  Αν . Δημοσχάκης.

Η Πολιτεία και το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, έχουν προβεί διαχρονικά σε κατάλληλες ενέργειες, τιμώντας  με κάθε τρόπο αυτούς που τραυματίστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος  είτε θανάσιμα είτε σοβαρά, στηρίζοντας σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο  τις οικογένειές τους!