Δημοσχάκης Αναστάσιος

“Μόνο η παρέα του Μαξίμου δεν καταλαβαίνει τι γίνεται στην χώρα.” – Συνέντευξη στη ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ Τηλεόραση

Συνέντευξη παραχώρησε στην ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ Τηλεόραση ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης την περασμένη Κυριακή 12/4, όπου συζητήθηκε η πολιτική επικαιρότητα. Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία των δηλώσεών του:

  • Το μόνο που απομένει είναι η πλήρης κατάρρευση του κράτους, καθώς πλέον το μόνο που λειτουργεί στην Ελλάδα είναι ο μηχανισμός προπαγάνδας της Κυβέρνησης.
  • Η κατάσταση στον Πειραιά και την Ειδομένη είναι επικίνδυνη, καθώς δημιουργούνται οι συνθήκες για «δυστύχημα» που θα οδηγήσει σε περαιτέρω αποσταθεροποίηση.
  • Το μεταναστευτικό δεν είναι σημερινό πρόβλημα, οι αρμόδιες αρχές το αντιμετώπιζαν αποτελεσματικά, μέχρι που δημιουργήθηκε το άνευ ύλης και ουσίας Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, το οποίο ουσιαστικά προσπάθησε και δημιούργησε εν τέλει αντικείμενο.
  • Οι πρόωρες εκλογές είναι κάτι επώδυνο. Σήμερα όμως δεν υπάρχει ούτε ένας δείκτης ή ένα στοιχείο που να δηλώνει κάτι θετικό από αυτήν την Κυβέρνηση ώστε να της δείξει κάποιος επιείκεια.
  • Οι πολίτες βρίσκονται σε Εθνική Κατάθλιψη και μόνο η παρέα του Μαξίμου αισθάνεται πως όλα πάνε καλά, την στιγμή που δεν κυβερνάνε καν.

Ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να δείτε εδώ.