Δημοσχάκης Αναστάσιος

Να δώσει λύσεις το Υπουργείο Παιδείας για τις ελλείψεις στα Δημοτικά Σχολεία Καμαριώτισσας και Λεπτής – Δηλώσεις στο Κανάλι Ένα της Καβάλας

Για τις ελλείψεις που παρατηρούνται στα Δημοτικά Σχολεία της Καμαριώτισσας Σαμοθράκης και της Λεπτής και για τις σχετικές Κοινοβουλευτικές Αναφορές που κατέθεσε μίλησε στο Κανάλι Ένα της Καβάλας ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

  • Διεκδικεί την κάλυψη των δύο κενών θέσεων για το Δημοτικό Σχολείο της Καμαριώτισσας, καθώς υπάρχει έλλειψη δασκάλων για το πρώτο τμήμα της Α’ τάξης, αλλά και για τη Β’ τάξη.

 

  • Κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά και συννημένα σε αυτή την επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ζητώντας από το Υπουργείο Παιδείας να βρει λύση.

 

  • Ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζει και το Δημοτικό Σχολείο Λεπτής που εξυπηρετεί και τα Χωριά Νεοχώριο , Βάλτο, Αμπελάκια, Ποιμενικό και Παταγή,

 

  • Υποβιβάστηκε από τριθέσιο σε διθέσιο και γι’ αυτό το λόγο κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά και συνημμένα σε αυτή το ψήφισμα του Δ Σ του Δήμου Ορεστιάδας καθώς και την επιστολή του Προέδρου της τοπικής Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων.

 

  • Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει και το “Καραθεοδώρειο” Δημοτικό σχολείο της Ν. Βύσσας, με αποτέλεσμα να γίνονται κινητοποιήσεις από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις