Δημοσχάκης Αναστάσιος

Να ενταχθούν οι 269 επιλαχόντες της Αν. Μακεδονίας και Θράκης στο πρόγραμμα των νέων αγροτών – Δηλώσεις στη Δέλτα Τηλεόραση

Για την Ερώτηση που κατέθεσε σχετικά με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των νέων αγροτών και την οποία συνυπέγραψαν οι Βουλευτές Καβάλας και Δράμας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Δημήτρης Κυριαζίδης, αντίστοιχα, μίλησε στη Δέλτα Τηλεόραση Αλεξ/πολης ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

 

Συγκεκριμένα είπε ότι:

  • Από τα αποτελέσματα της αξιολόγησης προέκυψαν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 1039 δικαιούχοι και 182 εν δυνάμει δικαιούχοι. Δυστυχώς όμως διαπιστώθηκε ότι μένουν εκτός προγράμματος 269 επιλαχόντες, που νιώθουν παραγκωνισμένοι και παραμελημένοι.
  • Διεκδικεί μαζί με τους άλλους δύο Βουλευτές, που συνυπέγραψαν τη σχετική Ερώτηση, την ένταξη των επιλαχόντων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα της Ε Ε
  • Στις 12 Ιουλίου ο Πρωθυπουργός, σε ομιλία του στην Κοζάνη, είχε πει ότι οι 359 επιλαχόντες νέοι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας θα ενταχθούν και αυτοί στο πρόγραμμα.
  • Θα πρέπει να τύχουν οι 269 επιλαχόντες Νέοι Αγρότες της Περιφερείας μας αναλογικής εφαρμογής για τα όσα δεσμεύτηκε να υλοποιήσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός για τους αντίστοιχους της Δ. Μακεδονίας!
  • Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης οφείλει να δει το πρόβλημα με πνεύμα Δικαίου και να ικανοποιήσει τα αιτήματα των νέων αγροτών της Αν. Μακεδονίας και Θράκης!

Δείτε εδώ τις δηλώσεις