Δημοσχάκης Αναστάσιος

Οδοιπορικό ευχαριστιών!

Δεύτερη μέρα μετά τις εκλογές χθες, 22/9, και ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αν. Δημοσχάκης περιόδευσε στον Έβρο για να συναντηθεί με φίλους και ψηφοφόρους του και να ευχαριστήσει όσους στήριξαν την Ν.Δ. και τον ίδιο στην επανεκλογή του, ώστε να εκπροσωπήσει τους Εβρίτες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο κ. Δημοσχάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από το Διδυμότειχο, όπου ξεκίνησε την μέρα του με τις Αρχόντισσες του Κάστρου, τις κυρίες της πόλης που έχουν «έθιμο» κάθε Τρίτη, μετά την Λαϊκή Αγορά, να πίνουν τον καφέ τους στην πλατεία του Παλιού Δημαρχείου. Αργότερα βρέθηκε στο γραφείο του Δημάρχου κ. Παρασκευά Πατσουρίδη, στο πρόσωπο του οποίου ευχαρίστησε τους κατοίκους του Διδυμοτείχου που τον στήριξαν.

Σειρά είχε η Πόλη του Μεταξιού, το Σουφλί, όπου συνάντησε καλούς φίλους με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για όλα τα θέματα και κυρίως για τις εκλογές. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Πουλιλιό, καθώς και όλους τους φορείς και υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για την εκλογή του. Ο κ. Δημοσχάκης μετέβη και στην Ορεστιάδα, όπου όμως δεν μπόρεσε να συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Μαυρίδη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του στην Κομοτηνή, όμως είχε ευχάριστη συνάντηση με την αρχόντισσα μητέρα του, η οποία “τιμώρησε” τον κ. Δημοσχάκη με έναν καφέ στην πλατεία της πόλης, παρόντων καλών φίλων, ψηφοφόρων και θεσμικών παραγόντων της πόλης και της ευρύτερης περιφέρειας.

Η περιοδεία έκλεισε στην Αλεξανδρούπολη, όπου και είχε υποδεχτεί τους πρώτους φίλους και ψηφοφόρους του ο κ. Δημοσχάκης την Δευτέρα μετά τις εκλογές. Τον Βουλευτή υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ο οποίος και τον συνεχάρη. Συμφώνησαν εκ νέου για την προώθηση στην Κεντρική Κυβέρνηση εκκρεμών θεμάτων και προβλημάτων που απαιτούν την επίλυσή τους!

Ο κ. Δημοσχάκης με αυτόν τον τρόπο ευχαρίστησε τους πολίτες του Έβρου που πήραν την τύχη τους στα χέρια τους και ψήφισαν την περασμένη Κυριακή τις αρχές της Σταθερότητας και της Συναίνεσης. Από όπου πέρασε συναντήθηκε με κατοίκους, επιχειρηματίες, καταστηματάρχες και εκπροσώπους φορέων, τους οποίους και διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να προβάλλει τις αρετές των Εβριτών και να αναδεικνύει τα προβλήματα του Νομού. Επίσης δεσμεύτηκε προσωπικά στους τρεις Δημάρχους Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου και Σουφλίου, στους άλλους δε δύο Δημάρχους του Έβρου, Ορεστιάδας και Σαμοθράκης, τηλεφωνικά, πως θα είναι σταθερός συμπαραστάτης των Δήμων τους!

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την νέα Κοινοβουλευτική Περίοδο, ο κ. Δημοσχάκης είχε επίσης εκτενή τηλεφωνική συζήτηση, τόσο με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, όσο και με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργο Παυλίδη, ώστε να τους διαβεβαιώσει πως θα είναι δίπλα στον Νομό και την Περιφέρεια για κάθε ζήτημα που πρέπει να προωθηθεί στην Κεντρική Κυβέρνηση. Οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού αποτελούν σε περιόδους καθίζησης του Κράτους, όπως αυτή που περνάμε, πυλώνες στήριξης των πολιτών και ο κ. Δημοσχάκης αναγνωρίζει την συμβολή και σημασία τους αυτή.

 image2FullSizeRender IMG_3749 IMG_3759