Δημοσχάκης Αναστάσιος

Οικονομική στήριξη των παραγωγών λεβάντας συνολικά!! Διαβιβαστική επιστολή προς τον ΥΠΑΑΤ

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προέβη ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α.Δημοσχάκης, διαβιβάζοντας την κοινή επιστολή-ψήφισμα των Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών και Πολυδύναμων Καλλιεργειών Έβρου – Ροδόπης, Αρωματικών Φυτών Χαλκιδικής, του Συλλόγου Παραγωγών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών Γρεβενών καθώς και του Κιλελέρ Ν.Λαρίσης!

Στο επίκεντρο αυτής, το αίτημα περί οικονομικής στήριξης των αγροτών -παραγωγών που καλλιεργούν λεβάντα, για την παραγωγή αιθέριου ελαίου και έχουν δεχτεί ιδιαίτερο πλήγμα από την έξαρση της πανδημίας.

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ : Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό

ΘΕΜΑ : ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΕΩΡΓΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΛΕΒΑΝΤΑΣ!!

Αξιότιμε Υπουργέ,

Διαβιβάζω συνημμένα για ενημέρωση και τυχόν δικές σας ενέργειες λόγω αρμοδιότητας, την κοινή επιστολή των Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών & Πολυδύναμων Καλλιεργειών Έβρου Ροδόπης, Αρωματικών Φυτών Χαλκιδικής, του Συλλόγου Παραγωγών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών Γρεβενών καθώς & του Κιλελέρ, Ν.Λαρίσης!!

Η επιστολή αφορά στο ζήτημα της οικονομικής στήριξης των παραγωγών της χώρας που καλλιεργούν λεβάντα, εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών που διαμορφώθηκαν λόγω υγειονομικής κρίσης.

Επισυνάπτεται η επιστολή: