Δημοσχάκης Αναστάσιος

Οι Έλληνες “ψήφισαν” αξιοπρέπεια και εθνική περηφάνια, όπως αυτά εκφράστηκαν από τον ενωτικό λόγο του Προέδρου μας Κ.Μητσοτάκη! Συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο της Hellas Net

Για τις εκλογικές αναμετρήσεις που εξελίχθηκαν σε θρίαμβο της ΝΔ, τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές & τους βασικούς πυλώνες της πολιτικής που θα ασκήσει η ΝΔ ως κυβέρνηση, μίλησε μεταξύ άλλων στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου της HellasNet, ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

• Οι ευρωεκλογές αλλά και οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτέλεσαν μια μεγάλη νίκη της ΝΔ, με πανελλήνια ιστορική επικράτηση των συνδυασμών και των υποψηφίων που είχαν το χρίσμα ή πρόσκεινται στον χώρο της ΝΔ.

• Ο ενωτικός, ήπιος λόγος του Κ.Μητσοτάκη που εκφράζει τον πολιτικό πολιτισμό της ΝΔ, παρακίνησε τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες για να εκφράσει την αγανάκτησή του στις πολιτικές της παρούσας κυβέρνησης.

• Η συμμετοχή των πολιτών στις επικείμενες εθνικές εκλογές είναι επιβεβλημένη καθώς αποτελεί δικαίωμα, ευθύνη και καθήκον απέναντι στις επόμενες γενιές και στην Χώρα.

• Η διαφαινόμενη προσπάθεια παράτασης ζωής της Κυβέρνησης, με την προφανή κωλυσιεργία του πρωθυπουργού να επισκεφτεί τον ΠτΔ για προκήρυξη εκλογών, αποτελεί μια φαρσοκωμωδία που υποκρύπτει σκοπιμότητες αλλά και τροπολογίες τακτοποιήσεων.

• Η Ν.Δ είναι πανέτοιμη με τα στελέχη της προκειμένου να προβάλλει το κυβερνητικό της πρόγραμμα με ευθύνη & στόχο την αναβάθμιση της ζωής όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων πολιτών.

• Πολλές δουλειές, περισσότερη προστασία & λιγότεροι φόροι είναι ….σε τίτλους το σχέδιο και ο στόχος της ΝΔ για τους περιφρονημένους συμπολίτες μας από την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ …
• Θεωρείται ύψιστο αγαθό για την πατρίδα και τους πολίτες η ασφάλεια & απαραίτητο προαπαιτούμενο για την οικονομική ανάπτυξη, ενώ αποτελεί δέσμευση της ΝΔ να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας και ειρήνης στον τόπο μας.

• Η μείωση των φόρων και των εισφορών επίσης αποτελούν δέσμευση της ΝΔ προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις εργασίες, καθώς η φορολογική επιβάρυνση της μεσαίας τάξης αποδεκάτισε την ραχοκοκκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

• Η Συμφωνία των Πρεσπών άρχισε να εφαρμόζεται πλέον βήμα-βήμα σε αυτή τη χρονική πολιτική περίοδο ενώ οι καταστροφικές συνέπειες της θα συσσωρεύονται με το πέρασμα του χρόνου και θα φέρουν για πάντα την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

• Η ΝΔ θα συνεργαστεί με πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες υπάρχει ταύτιση απόψεων στις βασικές πολιτικές, προκειμένου να επιτελεστεί σημαντικό κοινοβουλευτικό έργο για το οποίο απαιτείται σε κάποιες περιπτώσεις ευρεία συναίνεση, όπως στο ζήτημα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού αλλά και της αλλαγής του εκλογικού νόμου κ.ά.

• Ο Ελληνικός λαός είναι διχασμένος και θυμωμένος & έχει ανάγκη τον ήπιο πολιτικό λόγο,τον ανώτερο πολιτικό πολιτισμό τον οποίο & επιβράβευσε στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις.

• Η αξιοπρεπής στάση & στρατηγική της ΝΔ, τα άξια στελέχη που επέλεξε ως επικεφαλής και υποψήφιους, κέρδισαν την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος που αποφάσισε να ψηφίσει αυτόν που τον σέβεται κι όχι αυτόν που τον ταπεινώνει με παροχολογία.

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: