Δημοσχάκης Αναστάσιος

Οι αλιείς, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι & οι κυνηγοί, θεωρούνται εν δυνάμει υπερασπιστές των συνόρων μας! Διαβιβαστική επιστολή προς ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη.

Με επιστολή του (27/03) προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α. Δημοσχάκης, γνωστοποίησε το αίτημα του Αγροτικού Αλιευτικού Συλλόγου Αλεξ/πολης αναφορικά με την συμπερίληψη της αλιείας εσωτερικών υδάτων στην οικονομική ενίσχυση που θα δοθεί λόγω των συνεπειών του κορονοϊού.

Υπογράμμισε μάλιστα, ότι η ανθρώπινη παρουσία, κυρίως στη συνοριογραμμή, των αλιέων όπως και των λοιπών φυσικών προσώπων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, λειτουργεί αποτρεπτικά για την παραβίαση των χερσαίων , ποτάμιων & θαλάσσιων συνόρων και είναι αναγκαία! 

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή :  

ΘΕΜΑ : Στήριξη αλιέων εσωτερικών υδάτων Ν. Έβρου. 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, 

Σας διαβιβάζω συνημμένα για ενημέρωση, την επιστολή του Αγροτικού Αλιευτικού Συλλόγου Αλεξ/πολης με την οποία αιτείται να συμπεριληφθεί η δραστηριότητα της Αλιείας Εσωτερικών υδάτων στην γνωστή οικονομική ενίσχυση!

Οι 50 περίπου αλιείς του ποταμού Έβρου & του ΔΕΛΤΑ αυτού μαζί με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους κυνηγούς, θεωρούνται εν δυνάμει υπερασπιστές των ευαίσθητων συνόρων μας.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλώ για τις περαιτέρω ενέργειες σε ότι αφορά την εξέταση  των δικαίων αιτημάτων τους !