Δημοσχάκης Αναστάσιος

Οι Δομές Υγείας του Έβρου σε ”πρώτο πλάνο”!!Συνάντηση εργασίας με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα.

Γόνιμη συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε την Τετάρτη (25/05) ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας Αν.Δημοσχάκης με την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ.Μίνα Γκάγκα.

Επίκεντρο της συνάντησης αποτέλεσε η αναβαθμισμένη λειτουργία του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου σε συνέχεια της αυτονομίας του & της θετικής εξέλιξης περί χαρακτηρισμού του σε Άγονο Τύπου Α’,  με ενέργειες της σημερινής Κυβέρνησης!!

Συγκεκριμένα ο βουλευτής αναφέρθηκε στην πάγια διεκδίκηση αύξησης του αριθμού των ειδικοτήτων από δεκαπέντε (15) σε είκοσι εννέα (29), των κλινών από 120 σε 150, & των θέσεων της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού από 10 σε 20!

Παράλληλα έθεσε το ζήτημα της επέκτασης των δομών του ιδρύματος ως απαραίτητη προϋπόθεση για την αναβάθμιση της χωρητικότητας και την συνολικής παροχής υπηρεσιών Υγείας, καθώς επίσης και την αρμονική συλλειτουργία με την τοπική Νοσηλευτική Σχολή!!

Κλείνοντας ο βουλευτής αναφέρθηκε στα ζητήματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας όλων των δομών υγείας του Νομού, υπογραμμίζοντας ότι οι Εβρίτες ζητούν την εξασφάλιση του αυτοσεβασμού & της αυτοεκτίμησης στην πρόσβασή τους σε αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας!!!

Ο βουλευτής ενεχείρισε στην αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας σχετικό ενημερωτικό σημείωμα το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ :