Δημοσχάκης Αναστάσιος

Οι θετικές εξελίξεις για τους βαμβακοπαραγωγούς του Έβρου & της Ροδόπης είναι αποτέλεσμα του επίμονου κοινοβουλευτικού ελέγχου και του προσωπικού σεβασμού που κερδίζεται με αξιοπρέπεια κι εργατικότητα!!Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του Thraki Net!

Για την πίστη και την αφοσίωση του στη αποτελεσματικότητα του κοινοβουλευτικού ελέγχου, γεγονός που αποδείχθηκε & στο θέμα της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους βαμβακοπαραγωγούς του Έβρου και της Ροδόπης μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Θράκη Νετ ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

· Ασκεί σκληρή αλλά και εποικοδομητική Αντιπολίτευση όπου απαιτείται, μέσα από σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και αίσθημα ευθύνης με τα μέλη της Κυβέρνησης

· Πρόσφατο γόνιμο παράδειγμα αποτελεί η συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης για την μη καταβολή της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους βαμβακοπαραγωγούς του Έβρου και της Ροδόπης!

· Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, τόσο στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλής, αλλά και στην προσωπική συνάντηση που ακολούθησε, ενημερώθηκε διεξοδικά από τον ίδιο για το μέγεθος της καταστροφής και τις επιπτώσεις για τους αγρότες του Έβρου και της Ροδόπης!

· Η ευτυχής κατάληξη είναι ότι ενημερώθηκε, μετά από πέντε ημέρες με τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Υφυπουργό, ότι αποφασίστηκε η μείωση του πλαφόν σε ποσοστό 95%!

· Υπογράμμισε ωστόσο στον Υφυπουργό ότι πρέπει να δοθεί λύση και για τους αγρότες με μηδενική παραγωγή.

· Οι πολίτες με την ψήφο τους αναθέτουν στους Βουλευτές την ευθύνη να προβάλλονται εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου τα αιτήματα, τα προβλήματα και ένα όραμα ανάπτυξης για τον τόπο τους.

· Το αποτύπωμα της εργατικότητας, της αποτελεσματικότητας & της δράσης ενός Βουλευτή είναι ο επίσημος κοινοβουλευτικός έλεγχος όπως προβλέπεται από τους δημοκρατικούς θεσμούς.

· Οι επικείμενες Ευρωεκλογές, στις οποίες η Ν.Δ θα επικρατήσει με μεγάλη διαφορά θα αποτελέσουν την καλύτερη σφυγμομέτρηση της πρόθεσης των Ελλήνων ψηφοφόρων!

· Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Νομού αν είχαν ασχοληθεί επιμελώς με τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο, θα είχαν κι αποτελέσματα…

· Είναι εξαιρετικό το ευρωψηφοδέλτιο της Ν Δ κι οι Εβρίτες πρέπει να δηλώσουν το ‘ΠΑΡΩΝ’ σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από τις Ευρωεκλογές για να σταλεί ένα ηχηρό δημοψηφισματικό μήνυμα στην Κυβέρνηση.

· Θα οργώσει ο ίδιος όλο το Νομό για να μεταφέρει το μήνυμα της νίκης της Ν Δ, ώστε οι Εβρίτες να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν…παίρνοντας την τύχη τους στα χέρια τους !

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: