Δημοσχάκης Αναστάσιος

Οι κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις 22 μηνών για τις αποζημιώσεις του 2018 απέδωσαν καρπούς & αναμένεται η συνυπογραφή της Κ Υ Α ! Συνέντευξη στο Δελτίο Ειδήσεων της Δημοτικής Τηλεόρασης Ορεστιάδας.

Την αποτελεσματική διαχείριση της μεταναστευτικής και υγειονομικής κρίσης από την κυβέρνηση, υπογράμμισε στη προχθεσινή (23/4) συνέντευξη που παραχώρησε στη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, ο βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α.Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι :

📌Για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης, όπως αυτή εκδηλώθηκε στη συνοριογραμμή του Έβρου και της υγειονομικής που βρίσκεται σε εξέλιξη, η κυβέρνηση επέδειξε άμεσα και αποτελεσματικά αντανακλαστικά παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις !

📌Χάρη στην άμεση αντίδραση των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων, με την αρωγή του ελληνικού στρατεύματος & της τοπικής Κοινωνίας κρατήθηκαν όρθια τα χερσαία σύνορα της χώρας.

📌Στο υγειονομικό μέτωπο, η κυβέρνηση έλαβε σε επίκαιρο χρόνο ουσιαστικά και σοβαρά μέτρα προστατεύοντας την ανθρώπινη ύπαρξη.

📌Άπλωσε εξ αρχής ένα ”δίχτυ προστασίας” στους εργαζομένους, στους ανέργους , στους συνταξιούχους, στους επαγγελματίες κάθε μορφής & κατηγορίας καθώς και σε όλα τα νοικοκυριά.

📌Σκύβει με προσοχή και στοργικότητα στον πρωτογενή τομέα, ενεργοποιώντας το χρηματοδοτικό εργαλείο de minimis για την καταβολή των αποζημιώσεων των πληγέντων αγροτών του Έβρου για τις ζημίες του 2018 .

📌Ολοκληρώνοντας, έστειλε ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μήνυμα για τη σταδιακή επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα, υπό τις οδηγίες πάντοτε της επιστήμης και των ειδικών.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=udrF4_FcJyA