Δημοσχάκης Αναστάσιος

Οι Ορεστιαδίτες ενώνουν τις προσευχές τους για την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών! Με δέηση υπέρ της απελευθέρωσης τους,ο σύλλογος Ορεστιαδιτών Αλέξ/πολης ‘Ο Ορέστης’ θύμισε, στα πλαίσια των εορτασμών των Ορεστείων 2018, την σκιά της απουσίας των δυο στρατιωτικών μας….

Στα πλαίσια των ετήσιων εορτασμών ‘ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2018’, εις ανάμνηση των 95 χρόνων από την ίδρυση της πόλης της Ν.Ορεστιάδας, τελέστηκε και φέτος η ετήσια λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου,με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ορεστιαδιτών Αλεξανδρούπολης «ο Ορέστης».
Στην λειτουργία, στην οποία παρέστη ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, τελέστηκε δέηση υπέρ της απελευθέρωσης των δύο στελεχών του Ελληνικού Στρατού που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.
Ο βουλευτής γνωστοποίησε στην πρόεδρο του συλλόγου κ. Μαρία Πόντικα αλλά & στα υπόλοιπα μέλη αυτού , ότι συνεχώς θα μεριμνά & θα αναδεικνύει το όλο ζήτημα των δυο ελλήνων στρατιωτικών ώστε το αίτημα της αποφυλάκισής τους να παραμένει επίκαιρο & ζωντανό!