Δημοσχάκης Αναστάσιος

Οι παραμορφωτικοί ΄φακοί΄της κυβέρνησης, η ασύστολη προπαγάνδα, το Νέο Μνημόνιο, η ενισχυμένη εποπτεία που έπεται, στον αέρα του ράδιο Έβρος 97,1

Για την ασύστολη κυβερνητική προπαγάνδα που προσπαθεί να παρουσιάσει ως διαπραγματευτική επιτυχία τις νέες επαχθέστατες δεσμεύσεις της χώρας μας έναντι των δανειστών κι εξωραϊσμένη την εξοντωτική καθημερινότητα των Ελλήνων, αλλά και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, μίλησε στο ράδιο Έβρος ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.
 
Αναλυτικότερα είπε:
    • Η χώρα μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με ενισχυμένη εποπτεία & οικονομική κηδεμονία, κάτι που ο ελληνικός λαός θα το βιώσει παρά την κυβερνητική παραπλανητική τακτική να παρουσιάζει ως επιτυχία την διαπραγματευτική της ανικανότητα.
    • Τα πρωτογενή πλεονάσματα στα οποία έχει συναινέσει η κυβέρνηση συνεπάγονται εξοντωτικά μέτρα εις βάρος των πολιτών, εργαζομένων και συνταξιούχων, μείωση αφορολογήτου, μείωση συντάξεων.
    • Κατά την συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης στην Βουλή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ΤΟΕΒ ΓΟΕΒ, ο υφυπουργός αρνήθηκε να απαλλάξει τους αγρότες από το κόστος των αποστραγγιστικών αντλιοστασίων.
    • Ωστόσο δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν στις υποδομές του οι οργανισμοί από τα πλημμυρικά φαινόμενα, αλλά και την ένταξη των δυο όριμων έργων της υπογειοποίησης των δικτύων Ερυθροποτάμου Διδ/χου και Τυχερού Σουφλίου στον προγραμματισμό του υπουργείου.
  • Δυστυχώς ο Έβρος έχασε μια σημαντική ευκαιρία να ενταχθεί στην σιδηροδρομική γραμμή ‘Μπακού-Βιέννης’, εξ’αιτίας της κυβερνητικής ολιγωρίας, μένοντας έτσι εκτός των συνταρακτικών σιδηροδρομικών εξελίξεων που διαδραματίζονται στα Βαλκάνια και όχι μόνο…
 
Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί: