Δημοσχάκης Αναστάσιος

Οι πρόσφατες παροχές της Κυβέρνησης αποτελούν “επίδομα” εκλογών χωρίς καμμία αναπτυξιακή λογική! Ρεσιτάλ έκπτωσης πολιτικού ήθους ο λόγος του Πρωθυπουργού!Συνέντευξη στον ρ/σ Δέλτα FM 102,3!

Για την εμφανή ποιοτική διαφορά μεταξύ Κυβέρνησης κι Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε επίπεδο πολιτικού λόγου και ήθους, που αποκαλύφθηκε με την συζήτηση στην Βουλή για την Ψήφο Εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, μίλησε στο ραδιόφωνο Δελτα FM 102,3 ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης.
Δέλτα Τηλεόραση, Giannis Skevas

Συγκεκριμένα είπε:

• O πρωθυπουργός αναλώθηκε λεκτικά για άλλη μια φορά σε αναφορές στο παρελθόν, επιρρίπτοντας ευθύνες σε όλες τις προηγούμενες Κυβερνήσεις, χωρίς να αναφερθεί καθόλου στο καταστρεπτικό έργο της δικής του 5ετούς διακυβέρνησης!

• Επιλεκτικά “ξέχασε” ότι η δική του Κυβέρνηση μείωσε τις συντάξεις, αύξησε τον ΦΠΑ στην εστίαση από το 13% στο 24%, έκοψε το ΕΚΑΣ, επέβαλε 29 νέους φόρους, επέβελε μέτρα λιτότητας ύψους 10δις κι εκτόξευσε το εσωτερικό χρέος της χώρας από 80δις σε 140δις.

• Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του υπογράμμισε ότι ο Σύριζα κατέστρεψε την μεσαία τάξη & επιδίδεται σε παροχολογία την στιγμή που 250χλ συνταξιούχοι εξακολουθούν να …αναμένουν στο ακουστικό για την σύνταξή τους αντιμετωπίζοντας πρόβλημα επιβίωσης!

• Η ΝΔ υπογραμμίζει τον δημοψηφισματικό χαρακτήρα των Ευρωεκλογών, καθώς είναι η πρώτη εκλογική αναμέτρηση από την οποία θα δοθεί το μήνυμα της απαραίτητης πολιτικής αλλαγής στη Χώρα.

• Ο πρωθυπουργός δυστυχώς μέσα από το παραλλήρημά του στην Βουλή, αποκάλυψε τον πραγματικό του εαυτό, καθώς εκφράστηκε με απαρέδεκτο κι απαξιωτικό τρόπο για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, αποκαλώντας τον “γλάστρα”.

• Δυστυχώς είδαμε ένα πρωθυπουργό που έχασε τον έλεγχο, ζαλίστηκε από την έπαρση του, επιβεβαιώνοντας τα λόγια του Προέδρου της ΝΔ ότι Τσίπρας και Πολάκης είναι ένα και το αυτό πρόσωπο.

• Η πρόσφατη παροχολογία αποτελεί κακή αντιγραφή μέτρων που έχει εξαγγείλει με το κοστολογημένο πρόγραμμα η ΝΔ μετατρέποντας τα από αναπτυξιακά κίνητρα σε επιδόματα εκλογών, με στόχο να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους.

• Ο ίδιος προτρέπει τους Έλληνες ψηφοφόρους να αντιμετωπίσουν με μεγάλη ευθύνη και να συμμετάσχουν με συνέπεια σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, προκειμένου να πάρουν πλεονέκτημα οι πολιτικές δυνάμεις που με το πρόγραμμα τους να σώσουν τη χώρα που βρίσκεται σε κίνδυνο.

• Οι επικείμενες ευρωεκλογές δεν αποτελούν μόνο ένα σοβαρό εθνικό διακύβευμα αλλά κι ευρωπαϊκό, καθώς είναι κρίσιμο το στοίχημα της εκπροσώπησής μας σε μια Ευρώπη που αλλάζει.

• Η ΝΔ διαθέτει ένα εξαίρετο ευρωψηφοδέλτιο, ενώ οι υποψήφιοι που επισκέπτονται τον νομό μας ενημερώνονται από τον ίδιο εγγράφως για τα ζητήματα του τόπου & όχι μόνον…

• Στόχος είναι να γίνουν κοινωνοί των προβλημάτων του Έβρου, να γίνουν φίλοι και σύμμαχοι του τόπου μας, για να επιδιώξουν την επίλυσή τους από τα έδρανα της Ευρωβουλής!

• Η αξιωματική αντιπολίτευση στέκεται όρθια απέναντι στον διχασμό που προωθεί η Κυβέρνηση κι ενώνει του Έλληνες με το σύνθημα “Εμείς Δεν Τελειώνουμε Κανένα! Εμείς Αρχίζουμε Με Όλους!”

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί: