Δημοσχάκης Αναστάσιος

Ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους τα μετωπικά διόδια. Τα πιο δίκαια για τους πολίτες είναι τα αναλογικά και το μέλλον ανήκει στα δορυφορικά – Δηλώσεις σε ΜΜΕ Καβάλας

Για τα διόδια που τίθενται σε λειτουργία στην Ν. Εγνατία Οδό μίλησε σε ΜΜΕ της Καβάλας ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, στο περιθώριο σύσκεψης με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

  • Οι αυτοκινητόδρομοι είναι σημαντικά έργα υποδομής που βοηθούν ανθρώπους και εμπορεύματα να φτάσουν πιο γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό τους, αλλά είναι δύσκολο να αντέξουν το οικονομικό βάρος τους χώρες που βρίσκονται σε ύφεση, όπως η Ελλάδα.
  • Τα μετωπικά διόδια έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και ήταν μια πρακτική που εφαρμόζεται από  τη δεκαετία του ’70 και του ’80.
  • Τα πιο δίκαια για τους πολίτες είναι τα αναλογικά – ηλεκτρονικά διόδια, ενώ το μέλλον ανήκει στα δορυφορικά διόδια και προς αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να τείνουν οι πολιτικές μας!
  • Ο αυτοκινητόδρομος στην Καβάλα παίζει και τον ρόλο του περιφερειακού δρόμου . Η πολιτεία πρέπει ή να αναστείλει την απόφαση της ή να σχεδιάσει /κατασκευάσει το πραγματικό τμήμα της Ν. Εγνατίας από Ν . Καρβέλη νοτίως του παλαιού Αερ/να Φιλίππων μέχρι Ελευθερούπολη…

Δείτε εδώ τις δηλώσεις