Δημοσχάκης Αναστάσιος

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης στην Θράκη!! Έφερε το μήνυμα της μετάβασης σε μια καλύτερη Ελλάδα αντάξια όλων των Ελλήνων μέσα από το συντεταγμένο κυβερνητικό σχέδο της Ν.Δ.!

Η Θράκη υποδέχτηκε με χαρά χθες ένα από τα πιο πολύπειρα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τον πρώην Υπουργό και Αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης. Κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες 12/3 στην Ξάνθη, ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης στον χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής:

• Ο πρώην υπουργός βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων της παράταξης, εκφράζοντας θέσεις και απόψεις με σοβαρότητα, με μετριοπάθεια και με απόλυτα τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο.

• Η επίσκεψή του συμπίπτει με το πολύ σημαντικό περιστατικό της σύλληψης και της κράτησης δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία.

• Το γεγονός υποτιμήθηκε από την Κυβέρνηση, που κινήθηκε χωρίς σχέδιο κι άργησε χαρακτηριστικά να αντιδράσει και να ενημερώσει τους εταίρους μας σε Ε.Ε. και τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ.

• Το συντεταγμένο σχέδιο της Ν.Δ. για την μετάβαση σε μια άλλη Ελλάδα αντάξια όλων των Ελλήνων, θα αποτελέσει οδηγό του πολιτικού λόγου, της σκέψης και της ελπίδας όλων των στελεχών και οπαδών του κόμματος.

• Ευχήθηκε στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ καλή διαμονή στην όμορφη και φιλόξενη & Θράκη με την ευχή να μη ξεχάσει ότι η παρούσα Κυβέρνηση δεν λύνει προβλήματα της, αλλά προς δε δημιουργεί μεγαλύτερα στο πόδι των υπαρχόντων .

•Το καλύτερο, με υλικά παρελθόντος, είναι η συγκρότηση της Διακομματικής Επιτροπής του 1992 με στόχο την προώθηση της Προόδου & της Ανάπτυξης της Θράκης.