Δημοσχάκης Αναστάσιος

Ο Αν. Δημοσχάκης στο δελτίο ειδήσεων της Δημοτικής Τηλεόρασης Ορεστιάδας (9/9)

Συνέντευξη παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δημοτικής Τηλεόρασης Ορεστιάδας την περασμένη Τετάρτη (9/9) ο υποψήφιος Βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία Αν. Δημοσχάκης, όπου σχολίασε την προεκλογική επικαιρότητα και παρέθεσε τις απόψεις του για το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Δημοσχάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα του Έβρου και πως αυτά θα αντιμετωπιστούν από μια κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, καθώς και στο πρόγραμμα της κεντροδεξιάς παράταξης Ελλάδα στη μετά τις 20/9 εποχή.

Βασικά σημεία των δηλώσεων του κ. Δημοσχάκη είναι τα παρακάτω:

  • Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζεται το Σαββατοκύριακο 12-13/9 από τον πρόεδρο της Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο οποίος έχει κερδίσει με την ζωντανή και ειλικρινή παρουσία του ακόμα και ιδεολογικούς του «αντιπάλους», στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
  • Ο κ. Δημοσχάκης έχει καταθέσει τις προτάσεις του που αφορούν την πρόοδο και την ευημερία του νομού Έβρου, καθώς και τη λύση των συσσωρευμένων προβλημάτων του.
  • Δεν είναι αυτοσκοπός της Νέας Δημοκρατίας η δική της διακυβέρνηση της χώρας αλλά η σωστή διακυβέρνηση της χώρας. Σέβεται την επιθυμία των πολιτών, όπως την εκλαμβάνει και ο κ. Δημοσχάκης στο οδοιπορικό του, να υπάρξει μια σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας με προοπτική τετραετίας.
  • Ο κ. Δημοσχάκης ανέδειξε κατά τους 7 μήνες της κοινοβουλευτικής του παρουσίας, τόσο τα προβλήματα του Έβρου, όσο και τις αρετές των Εβριτών και τις προοπτικές του Νομού, μέσα στο κοινοβούλιο, αλλά και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις και παρεμβάσεις.
  • Οραματικό τρίπτυχο με προμετωπίδα το να γίνει ο Έβρος Νομός Πρότυπο για όλους και σε όλα.
  • Σημαντική προτεραιότητα η αναβάθμιση των μεταφορικών οδών και μετατροπή του Έβρου σε διαμετακομιστικό κόμβο ανάμεσα στην ΝΑ Μεσόγειο και την Κεντρική Ευρώπη.
  • Ο υπ. Βουλευτής θεωρεί πρωταρχικό στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας γιατί το θεωρεί τη μεγαλύτερη πληγή για την κοινωνία και κάθε πολίτη, για αυτό άλλωστε και προωθεί ένα αναπτυξιακό όραμα για τον Έβρο.
  • Κάλεσε, τέλος, τους πολίτες να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους ψηφίζοντας και μην αφήνοντας με την αποχή άλλους να αποφασίσουν για αυτούς.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ.