Δημοσχάκης Αναστάσιος

Ο λαός μίλησε… Κυρίαρχη πολιτική δύναμη η ΝΔ, τελείωσε η εποχή ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτική αλλαγή βρίσκεται προ των πυλών… – Συνέντευξη στη Δέλτα Τηλεόραση

Για το πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται στη χώρα μετά τη μεγάλη και καθαρή νίκη της Ν Δ στις ευρωεκλογές, στις Περιφερειακές και στις Δημοτικές εκλογές, αλλά και για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών από τον Πρωθυπουργό υπό τη σκιά της βαριάς ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης στη χθεσινή (26/05) μαραθώνια εκπομπή της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης για τις εκλογές.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

Το πολιτικό μήνυμα είναι ξεκάθαρο και οι πολίτες επέλεξαν την πολιτική αλλαγή.

Οι κάλπες έδειξαν ότι ήρθε το τέλος της εποχής ΣΥΡΙΖΑ και πλέον η Ν Δ είναι η κυρίαρχη δύναμη της χώρας.

Υπό τη σκιά της βαριάς ήττας δρομολογήθηκαν άμεσα οι πολιτικές εξελίξεις, με τον Πρόεδρό μας να ζητά πρόωρες εκλογές και τον Πρωθυπουργό να τις ανακοινώνει λίγη ώρα μετά.

Ο κ. Τσίπρας δεν είχε άλλη επιλογή από τη στιγμή που στις Ευρωεκλογές του 2014 με διαφορά στα 3,8% είχε ζητήσει πρόωρες εκλογές με την Κυβέρνηση Σαμαρά που είχε θητεία ακόμα 2,5 ετών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εξαγοράσει συνειδήσεις με προεκλογικά επιδόματα, αλλά οι πολίτες του γύρισαν την πλάτη.

Ο θυμός των Ελλήνων αποτυπώθηκε στις κάλπες σε ψήφο εμπιστοσύνης στη Ν Δ

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών αλλά και των Αυτοδιοικητικών έδειξε ότι χρειάζεται η χώρα μια νέα κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή για να αντιμετωπίσει τις αναταράξεις στο εσωτερικό της Χώρας και στην ευρύτερη περιοχή μας…

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη εδώ