Δημοσχάκης Αναστάσιος

Ο Σύριζα προσπαθεί με εκλογικά επιδόματα να εξαγοράσει την ψήφο των πολιτών! Ο λαός θα απαντήσει στις κάλπες…Συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο HellasNet

Για τις πολλές και πολλαπλές εκλογές της 26ης Μαΐου, την προσπάθεια της Κυβέρνησης να εξαγοράσει πολιτικές συνειδήσεις, μοιράζοντας προεκλογικά επιδόματα, αλλά και για τις επιλογές της ΝΔ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Hellas Net ο Βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να καλέσει τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να δώσουν απαντήσεις στις κάλπες…

Συγκεκριμένα είπε ότι:

· Η Ν Δ από την αρχή έχει προσδώσει χαρακτήρα δημοψηφίσματος στις Ευρωεκλογές και οι πολίτες στις πρώτες εκλογές ύστερα από 4,5 χρόνια θα δώσουν τις απαντήσεις τους στις κάλπες.

· Η Κυβέρνηση μοίρασε εκλογικά επιδόματα με στόχο να εξαγοράσει πολιτικές συνειδήσεις.

· Η Ν Δ υπερψήφισε τον σχετικό νόμο, αναγνωρίζοντας ότι κάθε ενίσχυση του εισοδημάτος των Ελλήνων είναι πλέον παραπάνω από απαραίτητη.

· Ήρθε η ώρα των πολιτών!! Να σηκωθούν από τους καναπέδες και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα!

· Η αποχή δε σημαίνει μόνο ανοχή, αλλά και συνενοχή στις καταστροφικές πολιτικές της Κυβέρνησης!

· Στις αυτοδιοικητικές εκλογές η Ν Δ έχει δώσει συγκεκριμένα χρίσματα στις Περιφέρειες, προκειμένου οι πολιτικές που θα εφαρμοστούν σε αυτές, να είναι σε απόλυτη αρμονία με την κεντρική πολιτική σκηνή.

· Για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης το χρίσμα δόθηκε στον Χρήστο Μέτιο που έχει καταρτίσει ένα ψηφοδέλτιο με άξιους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

· Για την πρωτεύουσα του Έβρου την Αλεξανδρούπολη η ΝΔ έχει υπογραμμίσει ότι τιμά το έργο του Ευάγγελου Λαμπάκη.

· Την προσεχή Κυριακή εκλέγονται οι Περιφερειακοί & οι Δημοτικοί Σύμβουλοι & γι’αυτό βάζουμε σταυρό μόνο σε αυτούς που ανήκουν στο χώρο της ΝΔ.

. Η παράταξη μας επιδιώκει πέραν των Περιφερειαρχών & των Δημάρχων να έχει την πλειοψηφία στα Δημοτικά & Περιφερειακά Συμβούλια ώστε λαμβάνονται αποφάσεις για λογαριασμό των τοπικών κοινωνιών σε αρμονία με το κυβερνητικό πρόγραμμα της Παράταξης μας, σε ένα περιβάλλον διχαστικό που έχει δημιουργήσει ο Νόμος Κλεισθένη…

Περισσότερα μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί: