Δημοσχάκης Αναστάσιος

Παρουσίαση του βιβλίου ‘Από τον Έβρο…στην Κατεχάκη’ στην δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας

Ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης θα παρουσιάσει το Σάββατο 10 Ιουνίου και ώρα 19:30, το βιβλίο του με τίτλο «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη», στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας ‘Βασίλης Βασιλικός’.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Νίκος Παναγιωτόπουλος ,Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας κι Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ν.Καβάλας

Μακάριος Λαζαρίδης, Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Δημοσιογράφος

Γιώργος Φιλόσογλου, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού κι Επικοινωνίας Δήμου Καβάλας

Αιδεσιμολογιώτατος Αθανάσιος Παπαδάκης, Εφημέριος Ελαιοχωρίου Καβάλας & Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος Ι.Μ.Ελευθερουπόλεως.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το βιβλίο «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη» περιγράφει τους σημαντικότερους σταθμούς μιας ευδόκιμης επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Ο συγγραφέας ξεκίνησε από το Ισαάκιο Διδ/χου Έβρου το οποίο και δεν ξεχνά. Αναδεικνύει, προβάλλει και υμνεί την γενέτειρά του με τις αρχές και αξίες της οποίας πορεύτηκε κατά την ευδόκιμη διαδρομή του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Περιγράφει τη διαχείριση κρίσιμων περιστατικών που συνέβησαν στην Ελλάδα και στα οποία είχε πρωταγωνιστικό ή συνδρομητικό ρόλο. Πρόθεση του είναι το βιβλίο του να καταστεί χρήσιμο εργαλείο για τους μεταγενέστερους. Αναδεικνύει συναντήσεις του με Πολιτικούς Ηγέτες της Ελλάδας και της Ευρώπης με “γευστικά περιστατικούλια” τα οποία δεν είδαν, μέχρι σήμερα, το φως της δημοσιότητας!

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου διατίθενται:

Το 50% για τα ορφανά παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας, οι γονείς των οποίων έπεσαν σε βίαιο περιστατικό, είτε από τρομοκράτες είτε από σκληρούς κακοποιούς του κοινού Ποινικού Δικαίου και

Το άλλο 50% για το Θρακικό Κέντρο – Εταιρεία Θρακικών Μελετών, που στόχο έχει από εδώ και πέρα, τη σύνταξη Μελετών για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Θράκης.