Δημοσχάκης Αναστάσιος

Περιοδεία σε Αλεξανδρούπολη, Φέρες, Σουφλί, Δαδιά, Τυχερό, Λαγυνά και Φυλακτό

Περιοδεία σε Αλεξανδρούπολη, Φέρες, Σουφλί, Δαδιά, Τυχερό, Λαγυνά και Φυλακτό πραγματοποίησε χθες Παρασκευή (30/12) ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης.

 

Ξεκίνησε από την πρωτεύουσα του Ν. Έβρου, με καφέ και καλή κουβέντα με φίλους και κατοίκους της πόλης. Στη συνέχεια μετέβη στις Φέρες, όπου επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ μαζί με τον αντιδήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Νίκο Γκότση, ο οποίος παράλληλα τον ενημέρωσε για το σημαντικό έργο των Κοινωνικών Δομών, που διαθέτουν μεταξύ άλλων κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο αλλά και ιματιοθήκη. Ξεχωριστή κουβέντα έκανε με τα άτομα της Τρίτης ηλικίας που βρίσκονταν στο ΚΑΠΗ.  Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Φερών, όπου άκουσε τα κάλαντα με τους υπαλλήλους και τον Αντιδήμαρχο από την εξαιρετική στρατιωτική χορωδία της 31ης Μ/Κ Ταξιαρχίας.

 

Επόμενος σταθμός ήταν το Σουφλί, επισκεπτόμενος το εμπορικό κέντρο, αλλά και υπηρεσίες αυτού, ενώ στη συνέχεια μετέβη στη Δαδιά. Ακολούθως επισκέφτηκε στο Τυχερό, το ΚΑΠΗ, αλλά και το τοπικό Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης, μια επίσκεψη ειδικού συμβολισμού, καθόσον κατέθεσε πρόσφατα Επίκαιρη Ερώτηση και αναμένεται να συζητηθεί στην Ολομέλεια, με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης να το καταργήσει και να το υποβιβάσει σε Γραφείο Διαχείρισης Μετανάστευσης, ενσωματώνοντας το στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας ήταν τα χωριά Λαγυνάς και Φυλακτό.

 

Η περιοδεία έκλεισε με το καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ο Βουλευτής επισκέφτηκε μια επιχείρηση που αποτελεί υπόδειγμα στον τρόπο λειτουργίας της αλλά και ποιότητας των προϊόντων που παράγει, τα Αρτοποιήματα Θράκης, στο χωριό Πέπλο.